Fem julegaver, du kan lave med en laser

Imponer venner og familie i juletiden med disse projekter, der er nemme at lave.

Det er, som om nedtællingen til juleaften begynder det øjeblik, hvor Halloween er slut. Mens vi tæller ned, er her en liste med fem skønne julegaver, du kan lave med din laser.

Alle de ting, du ser herunder, er fantastiske, specialfremstillede gaver, du kan lægge under træet eller bruge som adventsgave. De kan også bruges som betænksomme værts-/værtindegaver til julefrokoster. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Du kan finde alle disse projekter og design (og meget mere) i vores Sample Club – vi har alt på ét sted.

1) Specialfremstillede læderdagbøger

Lasergraveret lædernotesbog.

Gå til projektet

Denne sjove gave er god til spirende forfattere eller rejsende, der gerne vil dokumentere deres seneste eventyr. Den kan også udgøre en fantastisk gæstebog til bryllupper eller skitsebog til vordende kunstnere. Læder får et meget rustikt og smukt udtryk, når det graveres og skæres med en laser.

2) Graverede kageruller

Lasergraverede, specialfremstillede kageruller.

Gå til projektet

Gør noget ekstra ud af småkager og tærtedej med disse specialfremstillede kageruller. Ved at bruge rundbordet på billige kageruller kan du tilpasse al slags bagværk. Og selv hvis du ikke vælger denne løsning, kan du stadig peppe tærter og småkager op lynhurtigt med en laser.

3) Graverede vinglas

Laserraderede vinglas uden stilk.

Gå til projektet

Vinglas er nemme at lasergravere, og du kan finde et billigt sæt, som du kan forskønne med en julehilsen eller et andet design.

4) Specialfremstillede skærebrætter med opskrift

Lasergraverede skærebrætter af træ.

Gå til projektet

I stedet for en ordinær gravering kan du prøve at lasergravere en god opskrift fra et familiemedlem eller en ven af familien på et træskærebræt. Det vil være en vidunderlig gave, der kan deles og gå i arv gennem generationer.

5) Oste-/charcuteribræt af skifer

Laserraderet ostebræt i sten.

Se projektet

Disse charcuteribrætter vil være en fin værts-/værtindegave til julefrokosten eller en betænksom gave til dem, der er glade for at holde selskab.

Disse fem specialfremstillede gaver er blot toppen af isbjerget. Med et lasersystem fra Epilog kan du tilpasse alle typer gaver, ikke blot til juletiden, men hele året rundt. God fornøjelse og glædelig jul!

PS: Der er 55 dage til jul fra det tidspunkt, hvor dette blev skrevet!

Har du brug for en laser til at lave fantastiske julegaver? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software