Sådan kan bryggerier markedsføre sig med en lasergraveringsmaskine

Sælg brandede produkter, lav reklameartikler, og spar på omkostningerne ved outsourcing med en lasermaskine.

Patentflasker i rustfast stål, mærket med CO2-laser

Med en lasergraveringsmaskine kan bryggerier anvende nye markedsføringsstrategier til at opbygge og øge opmærksomheden om deres brand.

Bryggerierne kan f.eks. fremstille alt fra klistermærker til ølglas m.m., der kan sælges eller gives til kunderne. Disse blomstrende virksomheder kan ved købet af en laser brande mange forskellige ting – både i selve bryggeriet samt diverse reklameartikler.

lasergraverede ølglas

Lasergraverings- og -skæremaskiner er værdifulde redskaber, der kan gøre en stor forskel for din markedsføringsstrategi. Bare overvej alle de ting, du kan sætte dit logo på. Tænk på al den tid og alle de penge, du kunne spare ved at mærke dit eget udstyr og værktøjer samt brande dine egne reklameartikler i stedet for at outsource jobbet.

lasergraverede ølbrikker i kork
nærbillede af lasergraverede ølhaner

Hvad kan et bryggeri udskære og gravere med en laser?

Mulighederne er næsten uendelige:

  • Beklædning – hattelapper i læder, tilpassede T-shirts, lærredstasker med logo til ordrer ud af huset
  • Ølhaner – gør reklame for specialbryg, og identificer dine mest populære øl
  • Ølbrikker – du kan tilpasse ølbrikker i træ, læder og endda karton med en laser
  • Glas – gravér ølglas, cognacglas m.m.
  • Ølkander – din laser kan klare både glas og metal
  • Ølbakker og -holdere – brand dine bakker med et logo, eller gravér navnene på dine mest populære øl
  • Emballage – lav tilpasset emballage til dåser, flasker eller kander
  • Skiltning – en laser kan lave alle slags skilte fra reklameskilte til vejviserskilte af en lang række materialer

... samt meget mere!

lasergraverede ølbrikker i skifer
lasergraverede hattelapper i læder
lasergraveret ølhane og tønde

Brandede artikler øger opmærksomheden om din virksomhed. Du kan på effektiv vis øge opmærksomheden om dit brand ved at føje dit logo til udstyr og produkter på en budgetvenlig måde. Laseren giver dig også fleksibilitet til at lave reklamebeskeder for specialbryg og særarrangementer.

Giv bryggerirundvisninger et personligt præg

Bryggerirundvisninger er populære seværdigheder. Hvorfor ikke gøre kundens oplevelse endnu bedre ved at afslutte rundvisningen med et tilpasset glas som souvenir? Hvis du har glas på lager, der allerede er graveret med dit logo, tager det blot få minutter at putte glasset i laseren og tilføje navn og dato.

lasergraverede shotglas

Du kan også sælge kunden tilpassede ølkander. Hvad enten kunden selv kommer med ølkanden, eller du leverer den, vil denne service være et godt tilvalg til dine aktuelle tilbud. Ved at promovere dine tilpasningstilbud vil du adskille dig fra konkurrenterne og tilbyde dine gæster en oplevelse, der er unik og personlig.

lasergraverede ølbrikker i skifer

Er det svært at lære at bruge en lasermaskine?

Nej! Laserne er utroligt brugervenlige. Vi har endda en række onlinekurser, der fører dig gennem alle trinnene til opsætning af dit system – fra udpakning af laseren til fremstillingen af dine første, enkle projekter. Når du er blevet fortrolig med dit valg af software til grafisk design, kan du fremstille og gemme dine mest populære designskabeloner og køre dem når som helst. Vores softwarepakke og Job Manager gør det også superlet for dig at gemme og organisere dine hyppigst udførte projekter, så medarbejdere, der ikke er særligt fortrolige med systemet, kan hente et job, sende det til laseren og trykke på GO!

laserraderede shotglas

Fremvis din laser!

Vil du virkelig imponere dine kunder? Så fremvis laseren i din gavebutik, og lad dem se på, mens du føjer en personlig besked til deres glas, flaske eller lærredspose på få minutter. Kunderne får ikke kun en personlig souvenir – de kan også se den blive fremstillet. Opfordr dem til at lægge souveniren ud på de sociale medier, så du får endnu mere reklame for din virksomhed!

lasergraverede ølhaner

Hvad så nu?

Er du klar til at se, hvordan Epilog kan føre dit bryggeri skridtet videre? Vi har systemer fra $ 7.995, så du kan øge din indtjening og fremme din markedsføring på ingen tid. Udfyld formularen ovenfor, eller ring til os på nummeret nedenfor for at få mere at vide.

Telefon: +45 8640 2120

stabel af lasergraverede ølbrikker i kork
lasergraverede isterninger i rustfrit stål


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.