De bedste laserskære- og lasergraveringsmaskiner til opgaven

Anbefalinger af maskiner til seks almindelige anvendelser af laseren.

Indersiden af en Epilog Fusion Pro Laser-maskine.

Når du køber en laserskærer og -gravør, er det vigtigt at forstå branchen, anvendelsesområderne og materialerne, så du kan vælge den allerbedste laser til dine behov. Epilog har flere maskiner, der fungerer med alle typer materialer, så disse retningslinjer er udformet for at hjælpe dig med at vælge den rette laser til lige præcis det, du skal bruge den til.

1) Den bedste lasergravør og -skærer til en lille virksomhed

Zing 24-maskine til lasergravering og -skæring 50 watt CO2 24" x 12" (610 x 305 mm)

Epilog Laser Zing 24-lasermaskine

Epilog Zing 24 er et populært valg til en lille virksomhed på grund af dens kompakte størrelse og store alsidighed. Mange laservenlige materialer (træ, akryl, plast osv.) kommer forskåret i ark på 24" x 12" (610 x 305 mm), hvilket passer perfekt til Zing 24-maskinens graveringsområde.

Lasergravøren er drevet af et 50-watt CO2-laserrør med keramiske komponenter, som giver en lang levetid med lave opladningsomkostninger. Med en CO2-laser kan du gravere og/eller skære en lang række materialer, som du højst sandsynligt vil bruge som virksomhedsejer, herunder træ, akryl, plast, læder, stof, anodiseret aluminium og meget mere.

Epilog Zing-lasermaskine i et værksted i en lille virksomhed.

Med Epilog Zing 24 kan du også tilføje et rundbord til gravering af glas, krus, vinflasker og andre cylindriske genstande med en diameter på op til 5,25" (133 mm).

Gravøren er utrolig nem at bruge og er beregnet til at betjene via en printerdriver. Du kan konfigurere din grafik i næsten enhver software til grafisk design, herunder Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW, AutoCAD, Inkscape og mange flere. Konfigurer sidestørrelsen til størrelsen på det stykke eller område, du graverer, indstil grafikken, som hvis du printer til papir, og send det til laseren. Du kan vælge en hastigheds- og en ydeevneindstilling baseret på det materiale, du anvender.

Få mere at vide om Zing Laser-serien.

2) Den bedste lasergravør til glasradering

Epilog Helix-maskine til lasergravering og -skæring 60 watt CO2 24" x 18" (610 x 457 mm)

Epilog Laser Helix-lasermaskine

Epilog Helix er en af de foretrukne maskiner til glasradering på grund af det motoriserede bords store z-dybde. Ved at flytte bordet nedad kan du anbringe en større genstand på op til 8" i diameter på rundbordet, der fås som ekstraudstyr. Dette er en uundværlig funktion, når du vil gravere en magnumflaske eller en stor vase.

Det forseglede metal-/keramiske laserrør på 60watt er et fremragende valg til radering i glas med en ydeevne, der kan køre laseren i høj hastighed til gravering.

Laserraderede glaskrukker.

Tilføj linsen på 4 tommer (ekstraudstyr) for at gravere et helt bord fuldt af glas uden at bruge rundbordet. 4-tommer linsen forlænger laserstrålen, hvilket giver et længere brændpunkt og gør, at du kan gravere omkring en kurve på vinglas og krus uden at skulle dreje glasset.

Få mere at vide om Legend-laserserien.

3) Den bedste graverings- og skæremaskine til rejsebrug

Epilog Mini 18-system til lasergravering og -skæring 40 watt CO2 18" x 12" (457 x 305 mm)

Epilog Laser Mini 18-lasermaskine

Hvis du er på udkig efter et lille, let lasersystem, som er let at transportere til håndværksshows, messer og andre arrangementer, er Epilog Mini 18 er godt valg. Lasermaskinen vejer kun 32 kg og kan let flyttes. Du kan tilkøbe en rullevogn, der kan sættes direkte på lasermaskinen, så maskinen kommer op i en god højde. Du kan også anbringe maskinen direkte på et bord eller filterenhed for at maksimere pladsen i dit værksted eller din stand.

Epilog Laser-maskine på begrænset plads.

40-watt-systemets stærke laserrør skærer igennem op til ¼" hårdt træ og akryl på en enkelt omgang. Hvis du udstiller laseren til arrangementer, vækker det øjeblikkeligt begejstring blandt deltagerne, da de kan se laseren arbejde på dine produkter. Du kan også tilbyde tilpasninger på stedet og føje kundens navn og arrangementets dato til dine genstande til arrangementet.

Med funktionen centreret gravering kan du hurtigt konfigurere sådanne tilpassede jobs direkte på laseren. Du skal blot vælge genstandens midtpunkt, tegne en vektorboks rundt om den grafik, du vil gravere, og køre vektorjobbet med låget åbent og den synlige røde prik slået til. Dette giver dig den nøjagtige placering, hvor grafikken vil blive graveret. Intet gætværk eller endeløs opmåling betyder, at du kan køre laseren til et arrangement med minimalt besvær.

Få mere at vide om Legend-laserserien.

4) Bedste laser til mærkning af metal

Epilog FiberMark S2 30 watt fiber 24" x 12" (610 x 305 mm)

Epilog Laser FiberMark S2-lasermaskine

Når du er på udkig efter en lasergravør til at håndtere mere industrielle anvendelsesområder, f.eks. metalgravering, gravering af stregkoder og serialisering, bruger mange af vores kunder FiberMark. Dette system giver mulighed for at gravere direkte – med dybde – i næsten enhver type metal og at ændre farven på konstruktionsplast, når det er graveret. En 30 watt-fiberlaser kan hurtigt lave flere mærker på stål, aluminium, messing og meget mere, herunder raderings-, polerings- og afhærdningsmærker.

Industridel mærket med en Epilog Laser-maskine.

Gravér 2D-, datamatrix-, UPC- eller andre former for stregkoder med en FiberMark. Du kan radere stregkoder på metalskilte, der skal fastgøres på dine maskiner, eller endda anbringe en hel genstand i laseren ved hjælp af arbejdsbordet på 610 x 305 mm (24” x 12”). Du kan gravere én tilpasset del eller flere komponenter på én gang.

Få mere at vide om FiberMark S2.

5) Den bedste lasergravør og -skærer til åbne værksteder og skoler

Epilog Fusion Pro 32 75 watt CO2 812 x 508 mm (32” x 20”)

Epilog Laser Fusion Pro 32-lasermaskine

Epilogs nye Fusion Pro-serie har lasere i to størrelser: 812 x 508 mm (32” x 20”) og 1219 x 914 mm (48” x 36”). Disse længe ventede systemer introducerer gravering ved den højeste hastighed i branchen og de mest nøjagtige kameraplaceringsfunktioner på noget lasersystem.

Fusion Pro-serien introducerer Epilogs IRIS™-kamerasystem med kameraer ovenover, der gør det muligt for brugeren at se et billede af laserunderlaget i realtid, og laseroperatører kan placere deres illustrationer præcist på graveringsemnet hurtigere end nogensinde før. Et ekstra kamera ved linsen kan også bruges til at finde registreringsmærker på fortrykte stykker.

Epilog Laser-maskine i et åbent værksted.

IRIS-kamerasystemet på den nye Fusion Pro er virkelig interessant for dem, der er ude efter høj præcision og hurtig opsætning af projekter.

Fusion Pro-serien tilbyder også:

  • Highest Engraving Speeds: The Fusion Pro’s 165 IPS (4.2 m/s) engraving speed and 5G acceleration combine to provide the fastest engraving in the industry.
  • Berøringsskærm på laseren: Vælg mellem job, skift indstillinger med mere direkte på laseren fra den brugervenlige berøringsskærm.
  • SAFEGUARD™-funktioner: Hold din lasermaskines mekaniske dele renere end nogensinde før med blæsebælgene på siderne, et fuldstændig dækket x-akse-område og en dækket linse.

Få mere at vide om Fusion Pro Laser-serien.

6) Den bedste lasergravør og -skærer til træbearbejdning

Epilog Mini 24 60 watt CO2 24" x 12" (610 x 305 mm)

Epilog Laser Mini 24-lasermaskine

Håndværkere kigger generelt efter en række egenskaber – lav pris, let opsætning af jobs og høj laserwatt-tal. Denne model opfylder alle disse ønsker med et medfølgende vektorskærebord indbygget i systemet og et laserrør, der kan skære igennem 3/8" træ på én gang. Slå linealen på graveringsbordet op for hurtigt at fjerne graveringspladen og placere skærebordet i maskinen.

Lasergraverede skærebrætter af træ.

God udsugning er vigtigt for alle håndværkere, så monter en stærk ventilator på bagsiden af laserens 4"-port for at fjerne røg og damp fra arbejdsområdet. Hvis du tilslutter en lille luftkompressor til bagsiden af maskinen, kan du også bruge den indbyggede Air Assist-funktion i Mini 24, der blæser en konstant luftstrøm på arbejdsområdet og holder flammerne nede, når du skærer igennem tykt træ, hvilket giver den bedst mulige kantkvalitet. Når du er færdig med at skære dit projekt, opsamles eventuelle stykker, der er faldet igennem skærebordet, af den praktiske aftagelige krummebakke og kan let smides ud.

Det er meget vigtigt for håndværkere at kunne gravere i høj opløsning, og Mini 24-maskinen frembringer Epilogs berømte graveringskvalitet. Med en opløsning på op til 1200 dpi kan du ikke finde en anden maskine på markedet, der kan gravere grafik så detaljeret og ved så høje hastigheder.

Få mere at vide om Legend-laserserien.

Hvilken laser er den rette til dine behov?

Du skal kigge på dine specifikke behov for at finde den model, der bedst passer til din situation. Vi anbefaler altid at aftale en demonstration med vores forhandlere, der er placeret over hele verden. De kan lære dig, hvor let det er at bruge laseren, og hjælpe dig med at finde den rette maskinstørrelse og det rette watt-tal til dit budget. Udfyld formularen, og få en brochure og et sæt vareprøver, så du kan se, hvad du kan lave med din egen lasermaskine fra Epilog Laser.

Er du klar til at indsnævre, hvilken maskine der er den rette for dig? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.