Er en lasermaskine med et dobbelt kildesystem det rette til dig?

Tre spørgsmål, som du skal stille dig selv, hvis du overvejer at købe en lasermaskine med dobbelt kildesystem.

Oplukkere graveret med en Epilog-lasermaskine med dobbelt kildesystem

På lasermarkedet vil du lægge mærke til, at der har været en stor stigning i antallet af lasermaskiner med dobbelt kildesystem. Hvorfor? Efterspørgslen er der! Det er et meget tiltalende aspekt at have flere muligheder med ét lasersystem. Med et dobbelt kildesystem kan du hurtigt og let vælge det bedste lasersystem til din anvendelse.

For de, der er nye inden for laserverdenen, omfatter det dobbelte kildesystem, som vi henviser til, både CO2- og fiberlaserkilder i ét lasersystem. CO2-laseren er en meget alsidig laser, der fungerer godt med træ, akryl, plast, glas, marmor og meget mere. Noget, CO2-systemerne imidlertid ikke gør, er at gravere dybt i metal, hvilket er her, hvor tilføjelsen af fiberlaserkilden kommer i spil. Afhængigt af systemet kan du enten udskifte kilderne eller lade dem arbejde i tandem, så du blot kan vælge, hvornår du vil bruge hver kilde.

Fordelen ved et dobbelt lasersystem er systemets alsidighed. Men hvilke andre situationer gør et dobbelt kildesystem til det rette valg for dig?

1. Planlægger du primært at bruge én kilde?

Vil du køre CO2-laseren 85 % af tiden, fordi du kun lejlighedsvis har brug for fiberlaseren? Så er den dobbelte kilde en god måde, hvorpå du kan tilføje muligheden for at forarbejde ekstra materiale uden at føje en ekstra maskine til butikken.

Et værktøj graveret med en Epilog Laser-maskine med dobbelt kildesystem

Det er vigtigt at huske, at du med det dobbelte kildesystem kun kan bruge én laserkilde ad gangen, så du kan ikke udføre både CO2- og fiberjobs samtidig. Hvis du planlægger at bruge både CO2- og fiberlaseren 100 % af tiden, er det måske det bedste for dig at købe både et CO2-system og et fibersystem.

2. Har du begrænset plads?

Hvis du har begrænset gulvplads i forretningen, kan et system med dobbelt kilde være en attraktiv mulighed. Hvis du kun har plads til én maskine, er et dobbelt kildesystem en god måde at maksimere mulighederne i din maskine på uden at skulle udvide din fysiske arbejdsplads.

Et leje af metalplader mærket med en Epilog-fiberlaser

3. Indeholder dit produkt både metal og et andet materiale?

Har du et produkt, der både indeholder områder af metal og træ, som du gerne vil tilpasse? Eller plast og stål? Eller hvad med krom og læder? Så kan et dobbelt kildesystem være det rette valg for dig. Med et dobbelt kildesystem kan du gravere med både CO2-laseren (træ, akryl, læder osv.) og fiberlaseren (metal) i et enkelt job, der er sendt til laseren.

En lommelærke i krom og læder graveret med både en CO2- og fiberlaser i en Epilog-lasermaskine med dobbelt kildesystem

Så nu kan du måske bedre beslutte, om et dobbelt kildesystem er det rette valg for dig. Ved at gå ind i købsprocessen med de rette spørgsmål til dig selv er du bedre forberedt til at beslutte, om et enkelt dobbelt kildesystem eller to separate CO2- og fiberlasere er det rette til din situation.

Hvis du er interesseret i flere oplysninger om Epilogs Fusion M2 med dobbelt kildesystem, kan du kontakte os for at aftale en demonstration med forhandleren i dit område for at se, hvilken mulighed der er den rette til din situation.Tror du, at du kunne bruge en laser med dobbelt kildesystem? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


help desk software