Hvorfor vil en laser være det mest populære værktøj i mit åbne værksted?

Fire grunde til, at en lasermaskine vil være det store hit i dit åbne værksted.

En række elementer skåret og graveret med en Epilog Laser-maskine

Hvordan bygger du et vellykket åbent værksted? Det er værktøjerne i værkstedet, der trækker brugerne til, og jo flere brugere værkstedet har, jo mere vellykket vil værkstedet være. Skabere er på udkig efter adgang til maskiner, som de ikke selv har, enten på grund af mangel på plads eller mangel på penge, og jo mere alsidig og unik maskinen er, jo bedre.

Ønsker du at bruge en laser i et åbent værksted? Skriv dig på ventelisten! Med lange lister over brugere, der venter på at få en tid på en laser, spurgte vi Ray Doeksen, PR Manager, bestyrelsesmedlem og designer/skaber hos Pumping Station: One i Chicago, hvad der gør laseren til det mest populære værktøj i deres værksted.

"Vi har to lasere, herunder en Epilog Mini 24. En laserskærer er ofte det mest populære værktøj i et åbent værksted – endda mere populær end 3D-printere. Den er hurtig, forholdsvis let at bruge og kan hurtigt gøre et projekt levende", sagde Doeksen.

Et skærebræt i en Epilog Laser-maskine

Et af de hyppigste spørgsmål, som et nyt åbent værksted står overfor, er, hvad de skal investere i: i CNC-maskiner, 3D-printere eller lasere. I en ideel verden har du et ubegrænset budget og kan få alverdens legetøj, men en kedelig ting som et budget begrænser disse valgmuligheder. Mens disse værksteder omfatter alle slags praktiske, højteknologiske værktøjer og ressourcer til skabere, hører vi, at laseren er en af de mest populære, hvis ikke det mest populære værktøj i værkstedet. Alle disse typer udstyr supplerer hinanden rigtig godt, men der er nogle grunde til, at en laserskærer kan være mere eftertragtet.

Hastighed

Laserskærere er hurtige. Utroligt hurtige. Faktisk kan du, afhængigt af projektets størrelse, skære en prototype med laseren på få minutter. På blot et par minutter mere kan du føje en gravering til dit projekt.

Nærbillede af træbriller, skåret med en Epilog Laser.

Brugervenlighed

Det er let at lære at bruge laseren, da det minder meget om at udskrive på papir. Du kan bruge de fleste programmer til grafisk design til at konfigurere illustrationen og sende den til laseren. Undervisningen varetages enten af mere erfarne brugere eller gennem et hold, som brugerne skal deltage på, før de er kvalificerede til at bruge laseren.

Materiel alsidighed

Laseren arbejder med en lang række materialer – træ, akryl, stof, kork, gummi, læder og meget mere. Brugere kan gravere og skære overskydende materialer, allerede samlede produkter eller endda billigt bølgepap. 3D-printere arbejder primært med plast. Mens 3D-filament generelt er overkommeligt, stiger prisen, hvis du har brug for specialfilamenter.

Et skaksæt i akryl, skåret med en Epilog Laser.

Rekruttering

Hvis du har et åbent værksted, der gerne vil have flere medlemmer, er en laser vejen frem. Hvis du har forberedt dine jobs og projekter, skal du blot indsætte materialet og trykke på startknappen. Potentielle medlemmer vil blive overvældede af, hvor præcis og hurtig laseren er.

Hvad kan en laserskærer gøre for dit nuværende eller kommende åbne værksted? Kontakt os i dag for at finde ud af det – du får en praktisk demonstration, så du selv kan se, hvilket utroligt supplement en Epilog-maskine vil være for din organisation.Tror du, at dit åbne værksted kunne bruge en lasermaskine? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.