Har du et produkt, der skal graveres? Spar tid og penge ved at klare det internt

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at klare laseropgaver internt på.

Linse og fokusmåler i en Epilog Fusion

Du har brug for et reklameprodukt med dit logo på til et arrangement i næste uge. Hvad gør du? Betaler du høje hastegebyrer og heftige forsendelsesomkostninger for at få en reklamevirksomhed til at gøre arbejdet, eller fyrer du op for din egen laser og kører hurtigt 100 produkter igennem? Dit produkt er lige præcis det, din kunde er på udkig efter, men kunden vil gerne have tilføjet et tilpasset budskab på forsiden. Kontakter du en laserserviceudbyder for at finde ud af, at de først kan levere produktet til dig i næste uge, eller placerer du produktet i din egen maskine og begynder at gravere, mens kunden er der?

Indtil for nylig outsourcede de fleste små og mellemstore virksomheder lasergravering og -skæring såsom mærkning af firmaets aktiver med serienumre, skiltning til virksomheden, branding af markedsføringsprodukter og andre laseropgaver. Men fremskridt inden for udstyr og teknologi har i høj grad fjernet den økonomiske barriere for at klare den slags opgaver internt.

Virksomhedsskilte skåret og graveret med en Epilog Laser
En holder med metalplaketter i en Epilog FiberMark 24

Som efterspørgslen efter lasergravering/-skæring vokser, og produktionsserier bliver større, står producenterne over for øgede omkostninger til leverandører. Af denne årsag overvejer mange fabrikanter at klare disse opgaver internt. Efterhånden som nye produkter, der involverer lasergravering, bliver mere og mere populære på markedet, og mængden af arbejde, der outsources, stiger, kommer der et tidspunkt, hvor den månedlige udgift til tilpasset laserservice ikke længere er omkostningseffektiv.

Nogle gange kan den tid, det tager at kontakte leverandører og få en plads i deres produktionsplan, medføre forsinkelser, der spænder fra én dag og op til en uge (eller mere!). Fabrikanter kan reducere produktions- og leveringstiden ved at installere laserudstyr på deres egen fabrik. Tag kontrollen med læserskæringen ved selv at have udstyr til lasergravering/-skæring, og minimer tidspresset, og vær klar til kundernes uforudsigelige efterspørgsel.

En Epilog Zing med frontlågen delvist åben.

Takket være teknologiske fremskridt har mindre bordmodeller nu mange funktioner, der tidligere kun var tilgængelige i store industrielle graveringsmaskiner, samtidig med at prisen er rimelig, og man får resultater i samme høje kvalitet. Lasere tilbyder i dag en hastighed, produktivitet og effektivitet, der kan hjælpe med at øge produktiviteten og nedsætte mængden af spild. En konstant forbedring af design og fremstillingsprocesser har resulteret i lasersystemer, der er mere holdbare og kræver mindre vedligeholdelse end ældre modeller. Samtidig med at teknologien fortsætter med at udvikle sig, bliver lasergraverings-/-skæremaskiner ved med at være brugervenlige.

Lasermærkning frembringer en permanent, præcis og meget detaljeret mærkning og graverer billeder på op til 1.000-1.200 dpi. Med lasere kan du også tilpasse produkter ekstremt hurtigt. Gravering af flere elementer på én gang er gjort lettere med et lasersystem, der giver brugeren mulighed for hurtigt at oprette en holder, der kan holde elementerne på plads, og gravere så mange stykker, som der er plads til i laserens arbejdsområde.

Skærmbillede af Epilog Job Manager-softwaren.

Nogle fabrikanter kan være bekymrede over, om de har den påkrævede interne ekspertise til at udvikle særlige konfigurationer til laseropgaver og programtilpasning. Men det er nemt at lære at bruge Epilogs systemer, og de kræver ikke brug af ophavsretligt beskyttet software. Derudover er Epilog Job Manager et effektivt værktøj, der lader dig gemme alle job, der sendes til laseren, og efterfølgende få adgang til dem igen. Se forhåndsvisninger af job, se de indstillinger, der er blevet brugt i tidligere opgaver, kør projekter igen, og hold styr på opgaver. Du kan stole på denne værdifulde ressource i alle de nuværende systemer i vores laserudvalg.

iPad graveret med en Epilog Laser-maskine
Reklamekuglepenne graveret med et logo.

Udover den oprindeligt tilsigtede anvendelse giver et lasersystem i virksomheden fabrikanter mulighed for at mærke deres egne reklameprodukter, såsom kuglepenne og tøj, og mærke aktiver med serienumre, f.eks. virksomhedens bærbare computere og mobiltelefonerer. De kan også designe deres egen interne/eksterne skiltning, tilpasse gaver – både for og til kunder – og udvikle produkter til anerkendelse af medarbejdere. Gravering af specialfremstillet grafik på MP3-afspillere, iPods, iPads, bærbare computere og mobiltelefoner er en utroligt indbringende måde at bruge laseren på, og det kan bruges til at afværge tyveri.

Næste gang du skal tilpasse et produkt, og du har en stram deadline, kan du imponere kunden ved at klare graveringsarbejdet internt. Kontakt os ved at udfylde formularen, og få mere at vide om, hvordan du kan forbedre produktkvalitet, arbejdsgange og din bundlinje ved at klare lasergraveringsarbejde internt.

Overvejer du at tackle lasergravering og -skæring internt? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.