Spring til hovedindhold
Forside  /  Blog  /  Tilpasning til teknologiske ændringer i bryllupsfotografibranchen

Teknologiske ændringer inden for bryllupsfotografering

Et bryllupsbillede kan holde for evigt med en Epilog Laser-maskine.

Fotografer er vant til at tilpasse sig teknologi. Det gælder både udstyr, der er lettere at transportere, hvilket gør det nemmere at lave fotosessioner mere fjerntliggende steder, men også telefoner med kameraer med høj opløsning, der har omdannet bryllupper til paparazzi-lignende konkurrencer om det bedste billede. Fotografering har ændret sig med årene, og fotografer har fundet måder at tilpasse sig på. Nogle teknologier har været mere fordelagtige end andre, men en, der er begyndt at dukke op, og som ændrer, hvordan fotografer ser på blandede medier og fotografering, er tilføjelsen af lasergravering til mange bryllupsfotografers sortiment.

Muligheden for at få ens service til at skille sig ud er altafgørende for at kunne markere sig på dette meget konkurrenceprægede marked. Når man kigger på de fleste tilbud fra bryllupsfotografer, ser man et temmelig ensartet udbud af muligheder: antallet af fotografer til brylluppet, antallet af timer og adgang til et onlinegalleri – listen er meget enslydende. Hvis et par taler med tre fotografer, der alle tager smukke billeder, har du brug for at have noget, der får dig til at skille dig ud, som ikke er en lavere pris. Nogle fotografer differentierer sig ved at oprette deres egen bryllupsniche, f.eks. ved at specialisere sig i bybryllupper. Andre skiller sig ud ved at tilbyde servicer efter brylluppet, såsom bryllupsalbum og billedæsker. Men hvilken service kunne du tilbyde, der er helt speciel?

Udvalg af bryllupsbilleder indgraveret på træ, læder, sten og lærred

Én idé, der er begyndt at vinde frem, er tilføjelsen af laserradering af bryllupsbilleder, som virkelig giver parrene noget at vise frem i deres hjem. Træ, marmor, metal og akryl egner sig alle godt til billedgravering. Uanset om du føjer et billede til en vinkasse, eller det er et billede til kaminhylden, så skaber lasergravering et enestående look, som de ikke så let vil kunne finde andre steder.

Hvad gør et billede til en god kandidat til gravering?

Selvom indgraverede billeder er utrolig populære, så har gravører sommetider svært ved at opnå det ønskede udseende på det medie, som de arbejder med. Før du indgraverer et bryllupsbillede – eller et hvilket som helst billede for den sags skyld – så er det vigtigt at forstå, hvordan processen fungerer.

Det første, som du skal huske, er, at det ikke er ALLE billeder, der egner sig til gravering. Så hvad gør et billede ideelt til gravering?

Skygge: Sørg for, at der er en række forskellige farver fra lys til mørk på billedet. Et simpelt farvebillede med masser af himmel vil ikke blive så visuelt interessant, når det indgraveres, og det samme gælder et billede med store mørke områder, hvor et par står i skyggen. Selvom det ser interessant ud som papirbillede, så vil mange af detaljerne gå tabt, når det indgraveres.

Brudepar, der står mod en mørk baggrund.

Dette billede har en meget mørk baggrund, der farvemæssigt er for tæt på hans jakkesæt, så du vil ikke opnå de resultater, som du gerne vil have.

Brudepar, der står mod en neutral baggrund.

Dette billede har en god variation af farver, som vil give et godt graveringsresultat på en række forskellige materialer.

Nærbilleder: Billedkompositionen er en integreret del af raderingskvaliteten. De mest spektakulære indgraveringer er ofte med par i forgrunden. Bryllupsbilledet af parret, der holder hinanden i hånden på engen, er godt rent kunstnerisk, men mange detaljer vil gå tabt, hvis det raderes på træ.

Brudepar, der løber gennem en eng.

Parret, der er langt væk, vil gå tabt i graveringen.

Intimt nærbillede af et brudepar.

Et nærbillede af parret vil give et grafisk meget mere interessant billede, når det indgraveres.

Hvorfor er en fotograf den perfekte gravør?

Du ser måske et lasergraveringssystem som et intimiderende stykke maskineri, der tager timer at programmere og fylder en hel masse, men faktum er, at lasersystemer har udviklet sig til et punkt, hvor de nærmest skal betjenes ligesom en printer, og de er heller ikke specielt meget større end sådan en. At betjene en laser er så enkelt som at overføre dit digitalbillede til dit foretrukne designprogram og printe det til laseren.

Nærbillede af bryllupsbillede, der er lasergraveret på træ

Det vigtige, man skal lære om brug af laseren, angår den kunstneriske side, ikke teknologien. Fotografer er de perfekte gravører, fordi de nærmest intuitivt forstår, hvad der giver en god gravering. I løbet af den tid, som andre bruger på at finde et billede med den rette komposition, belysning og kontrast, har en fotograf allerede fundet det perfekte billede og er klar til at gravere. Og fotografers naturlige evner for grafisk design gør dem perfekte til at bruge disse maskiner, hvor man kan behandle sine billeder i de fleste designprogrammer, herunder Photoshop, Illustrator og mange andre.

Radering i din virksomhed eller outsourcing af din billedgravering

Der er to muligheder for at tilføje laserraderingskapacitet til din virksomhed – du kan enten outsource laserradering til en lasergraveringsservice eller investere i en lille laser. Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Hvis du outsourcer laserraderingen, er opstartsudgiften lav, fordi du ikke skal købe din egen laser. Det er en fordel for fotografer, der ønsker at tilføje tilpasset radering, men som ikke vil investere i deres eget lasersystem. Der er mange laserejere, der har megen erfaring med at arbejde med mange forskellige materialer, og som er villige til at træde til og begynde at gravere, når du har et billede, der er klart til radering.

Udvalg af lasergraverede bryllupsbilleder

En stor fordel ved at eje sin egen laser er, at man kan planlægge, hvornår man vil gravere. Lasergravering er ofte en meget sæsonbetonet forretning med travle perioder, der falder sammen med tidspunkter, hvor der er højsæson for bryllupper. Du kan nemt finde dig selv prisgivet graveringsvirksomhedens tidsplan, hvilket påvirker din ekspeditionstid for en tilpasset gravering. Hvis du ejer din egen laser, betyder det også, at du kan teste billeder på overskudsmateriale før den endelige gravering, så du kan finde det bedste billede til raderingen.

En bordlaser til gravering i høj kvalitet med det udstyr, som du har brug for, koster omkring {1}.{2} USD. Der er også mulighed for at lease for helt ned til {3} USD om måneden, hvilket giver dig en billig måde at komme i gang med at gravere på. Hvis ikke du er klar til denne form for investering, bør du finde en laserejer, der kan gravere for dig.

Er du interesseret i at få mere at vide?

Graverede bryllupsbilleder er virkelig noget helt særligt, og de sælger godt. Uanset om du er fotograf, bryllupsarrangør eller har en laserbutik, så er dette en fantastisk tilføjelse til dit aktuelle sortiment. Hvis du vil arrangere en demonstration af et lasersystem i dit område, så skal du bare udfylde formularen på denne side eller ringe til os på nummeret herunder.

Telefon: +45 8640 2120

Andre nyheder

Epilog Laser udvider Fusion Maker-laserserien

Fusion Maker 24 og 36 er nu en del af...

De 10 hyppigst stillede laserspørgsmål fra Epilog-fans

Vores fans spurgte, og vi svarede -...

Epilog Laser tilføjer Fusion Galvo-maskine til produktserien

Det nyeste system kombinerer hurtig gravering...

Lasergravering af stempler til prægning af læder med MDF og akryl

En sjov måde at bruge din lasermaskine på...

CO2-laserrør i metal kontra laserrør i glas

Hvorfor er Epilog lasermaskiner bygget...

Fem julegaver, du kan lave med en laser

Imponer dine venner og din familie med denne...

Har du en historie, som du gerne vil have omtalt?

amy dallman

Pressekontakt for Epilog Laser:

– Amy Dallman,
Specialist i markedsføringskommunikation
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Om Epilog Laser


Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.