Spring til hovedindhold
Forside  /  Virksomhed  /  Nyheder  /  Epilog Laser åbner ny distributionsfacilitet
Nyt distributionsanlæg

Epilog Laser åbner nyt distributionsanlæg i Golden i Colorado

Det nye anlæg giver mulighed for større produktion, forskning og udvikling i virksomhedens hovedkvarter

Golden i Colorado – Epilog Laser, den førende producent af CO2- og -fiberlasergraverings-, -skærings- og -mærkningssystemer, er stolte over at åbne et nyt distributionsanlæg i nærheden af sin primære produktionsbygning i Golden i Colorado. Dette er det fjerde anlæg, som Epilog har sikret sig i Coors Technology Center, som allerede huser virksomhedens primære hovedkvarter, salgs- og marketingsafdeling og tekniske supportafdeling.

"Da vi byggede vores nye hovedkvarter i 2005, troede vi, at vi ville have rigeligt med plads til alle vores medarbejdere og afdelinger i lang tid", siger Mike Dean, vicepræsident for salg og marketing hos Epilog Laser. "Selvfølgelig ville vi elske at have hele vores team på det samme sted, men det er spændende, at den større efterspørgsel efter produktion kræver, at vi finder mere plads."

Epilog flyttede ind i sit nuværende hovedsæde i 2005 og udvidede arealet med 930 m2 i 2014. I 2015 fik virksomhedens tekniske supportafdeling sin egen bygning i nærheden. I 2016 flyttede salgs- og marketingteamet over i sin egen bygning, der også ligger i Coors Technology Center. Alle fire bygninger ligger inden for en radius på cirka en kilometer.

"Vi elsker området omkring Golden, og vi er altid på udkig efter plads til hele vores team," sagde Dean. "Men indtil videre er vi taknemmelige for, at vi kan blive i nærheden, selvom vi ikke alle er under samme tag.”

Det ekstra anlæg er den seneste af flere spændende udviklinger hos Epilog i løbet af de sidste flere måneder, herunder udgivelsen af Fusion Edge Laser-serien, der blev lanceret i november 2020, og som blev rost til skyerne.

Andre nyheder

Epilog Laser udvider Fusion Maker-laserserien

Fusion Maker 24 og 36 er nu en del af...

De 10 hyppigst stillede laserspørgsmål fra Epilog-fans

Vores fans spurgte, og vi svarede -...

Epilog Laser tilføjer Fusion Galvo-maskine til produktserien

Det nyeste system kombinerer hurtig gravering...

Lasergravering af stempler til prægning af læder med MDF og akryl

En sjov måde at bruge din lasermaskine på...

CO2-laserrør i metal kontra laserrør i glas

Hvorfor er Epilog lasermaskiner bygget...

Fem julegaver, du kan lave med en laser

Imponer dine venner og din familie med denne...

Har du en historie, som du gerne vil have omtalt?

amy dallman

Pressekontakt for Epilog Laser:

– Amy Dallman,
Specialist i markedsføringskommunikation
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Om Epilog Laser


Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.