Madison's Laser Engraving

Ung iværksætter forvandler hobbyprojekter med lasermaskine til en fremadstormende forretning

For et par år siden lavede Mark Walters, som ejer Mark’s Machinery and More, en byttehandel med en kunde. Kunden fik noget sløjdudstyr, og Mark fik en Epilog Laser-maskine. Mark tænkte, at det kunne være et nyttigt værktøj til at skræddersy reklameprodukter og gaver til kunderne, men han havde ingen idé om, hvor hurtigt hans ambitiøse datter Madison ville mestre lasergravering og skabe sin helt egen virksomhed.

Madison Walters arbejder i sin lasergraveringsbutik.

For tre år siden var Madison Walters en skolepige på 13 år, der lærte sig selv, hvordan man bruger laseren sammen med CorelDRAW. Efter hun havde lasergraveret og -udskåret en nøglering med sin skoles logo til sig selv og taget den med i skole, begyndte ordrerne at strømme ind fra klassekammerater, der ville have en nøglering mage til. I løbet af de seneste tre år er hun gået fra at laserudskære nøgleringe og andre småting til at lave nogle vildt populære personaliserede glas, pyntegenstande til boligindretning og meget mere.

Lasergravering af et mørkegråt glas med Mark's Machinery-logo
Butiksfacaden på Mark's Machinery & More

Nu er Madison 16 år, og Mark har købt endnu en laser til butikken, så hans datter fortsat kan imødekomme den store efterspørgsel på hendes personaliserede produkter. Efter hun har startet sin virksomhed, har Madison tjent nok til at kunne udvide forretningen og lave en opsparing, der vil kunne hjælpe hende på vej, uanset hvad fremtiden byder på.

Madison's Laser Engravings opstilling af lasergraverede produkter hos Mark's Machinery & More
Madisons lasergraveringsværksted


Er du klar til udvide dine muligheder med en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side, og modtag en brochure over hele produktsortimentet samt udskårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

help desk software