Paper Sushi og Guerrilla Outfitters

Ægtepar driver succesrig virksomhed med en Epilog Laser.

"Køb kvalitetsprodukter lavet af rigtige mennesker." Det var Jen og Mike Montgomerys motto, da de besluttede sig for at købe et laserskærings-/-graveringssystem og starte deres egen virksomhed. Jen begyndte med at udskære gummistempler til sin virksomhed Paper Sushi, men hun opdagede hurtigt, at laseren kunne bruges til meget andet, og snart udvidede hun sit produktsortiment. Det varede ikke længe, før Mike også opdagede laserens mange muligheder, og han begyndte at fremstille personlige gaver som pistolskæfter og bakker via sin virksomhed Guerrilla Outfitters.

Mike og Jen Montgomery i deres værksted

Jen og Mike var på udkig efter et laserskærings-/-graveringssystem, der gav dem den præcision og kvalitet, som deres kunder efterspurgte, samt mange muligheder for materialevalg, så de kunne udvide deres respektive produktsortimenter. Nu kan Jen og Mike fremstille alt fra personlige kopper og magneter til trææsker med indlæg, og de er klædt på til at imødekomme alle deres kunders ønsker og mere til.

Laserudskåret og -graveret bryllupsinvitation fra Paper Sushi
Laserudskåret trææske til militære samlerobjekter fra Guerrilla Outfitters


Er du klar til at begynde dit eget eventyr med en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side, og modtag en brochure over hele produktsortimentet samt udskårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software