Lasersystemerne er fremstillet i USA

Epilog Lasers hovedkvarter

Epilog designer, konstruerer og fremstiller alle vores lasersystemer på vores hovedkvarter i Golden, Colorado, og vi bruger så mange amerikansk fremstillede dele og komponenter som muligt. Vi er stolte af, at vores systemer er mærket med disse fire ord: Made in the USA.

Mike Dean, Hr. Epilog

Vi er stolte af, at Epilog Laser er konstrueret, designet og fremstillet i USA. Vores maskiner går fra koncept over design til konstruktion i ét højteknologisk anlæg, der ligger ved foden af Rocky Mountains i Golden, Colorado.

Hvert Epilog Laser-system gennemgår en række strenge test, før det sendes til dig, så du ved, at den maskine, du modtager, kan leve op til Epilogs høje standarder, fra første gang du tænder den.

Epilog har fremstillet lasersystemer siden 1988. Vi er stolte af det faktum, at vi kontinuerligt forbedrer vores systemer med de seneste udviklinger, så du får den størst mulige værdi.

I 2005 byggede Epilog et specialfremstillet produktionsanlæg på 3.300 m2, som skal være vores virksomheds hovedkvarter. Dette anlæg huser alle virksomhedens funktioner, herunder ingeniørarbejde, produktion, markedsføring, salg, teknisk support og administration.

Vi er stolte af at være en succesfuld produktionsvirksomhed, der fortsat bygger vores produkter i USA, og kan garantere dig en lasermaskine af den bedste kvalitet.

Vi stræber efter at bruge de bedste dele for hver komponent i vores systemer. Vi er stolte af at konstruere og fremstille markedets bedste lasersystem, hvor over 90 % af delene er fremstillet i USA.

Vi lavede den første laser, der "udskriver" direkte fra CorelDRAW, det første rundbord, det første bord i stort format, den første 100 watt laser, den første laser med LCD-skærm, den første ... ja, du kan nok se, hvor vi vil hen. Epilog er branchens førende innovator af nyttige funktioner, der får din virksomhed til at køre mere problemfrit og rentabelt. Kontakt os, og lad os vise dig, hvordan alt det, vi fremstiller, er bygget med fokus på dine behov.


help desk software