Tilpas tekstiler og beklædning med en lasermaskine

Tekstiler som fleece, denim og læder er usædvanligt populære materialer til lasertilpasning, både i forbindelse med tilskæring af stoffer og udsmykning af beklædningsgenstande. Da lasere er så utroligt præcise, kan de skære selv de mest snørklede mønstre i en bred vifte af materialer. Og selvom de kan forekomme delikate, kan man faktisk gravere direkte på mange forskellige stoffer uden at forringe holdbarheden af materialet.

Gravér læderbogmærker med en personlig besked, skær applikationer ud for at skabe enestående lapper, og sæt nemt dit brand på arbejdstøj. Uanset hvilken anvendelse du har i tankerne, kan en Epilog-lasermaskine hjælpe dig med at gøre dine tekstilprojekter til virkelighed.

Laserskåret trofæ i akryl

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

Hvad kan man skabe?

Stof er et godt materiale til lasergravering og -skæring, og mulighederne for, hvad du kan kreere, er uendelige. Uanset om du dekorerer læderpunge, skærer strygemærker til tilpassede t-shirts eller raderer fleecetrøjer til en firmaudflugt, er Epilogs systemer perfekte til et utal af anvendelser, der involverer mode, stof og beklædning.

Fordelen ved alsidighed

Da laser kan bruges på så mange forskellige tekstiler, kan du få nye indtægtskilder, hvis du gør dette værktøj til en del af din nuværende produktlinje. Med en lasermaskine kan du skære og tilpasse flaskebakker i læder, radere lærredstasker og give fleecetæpper, hættetrøjer og hatte et personligt præg. Du kan ikke alene gravere direkte på flere forskellige stoffer, du kan også tilskære dem. En Epilog-lasermaskine giver dig mulighed for hurtigt og nemt at laserskære applikationer i twill, læderlapper til kasketter, pvc-fri strygemærker og meget mere.

Skab iøjnefaldende grafik

Mange stoffer skaber en god farvekontrast, når de graveres med laser. Fleece og mikrofiber bliver typisk mørkere, mens denim og kraftig bomuld har en tendens til at få et nærmest bleget udseende. Vi anbefaler, at du eksperimenterer med en række tekstiler og indstillinger for at finde ud af, hvad du bedst kan lide.

Kombiner skæring og gravering

Mange tekstiler kan både tilskæres og graveres. Læderlapper kan f.eks. nemt graveres med laser og derefter skæres til, så de passer til kasketter, rygsække, punge osv. Strygemærker er også et populært emne, der både kan graveres og tilskæres. Gravering af strygemærker fjerner behovet for frasortering og giver dig mulighed for at skabe meget snørklede mønstre.

Udforsk

Læder, twill, bomuld, fleece og mange andre materialer – tekstiler er hurtigt ved at blive et populært materiale at tilpasse med laser. Sørg for at tjekke vores Sample Club, hvor der er en række populære emner (herunder tekstiler) med gratis designfiler og vejledninger til at arbejde med tekstiler.

Arbejd med strygemærker

Ud over direkte gravering på tekstiler kan en laser også bruges til at gravere strygemærker som et hurtigere, renere og billigere alternativ til silketryk. Se videoen nedenfor, og tjek Sample Club-siden, hvis du vil læse mere om, hvordan vi gjorde det.

Enkel at bruge

Det er så let som at tælle til tre. Da vores lasersystemer fungerer på stort set samme måde som en standardprinter, er arbejdsprocessen enkel.

ikon for lasermaskine

Design

Opret en ny side i din grafiksoftware. Importér eller opret dit eget tilpassede design.

ikon for lasermaskine

Opsætning

Send dit design til laseren. I printerdriveren vælger du de laserparametre, du vil bruge, eller vælger en forudindstillet materialeindstilling fra Epilogs omfattende database.

ikon for lasermaskine

Laser

Vælg din fil i laseren, læg graveringsmaterialet i maskinen, luk døren, og tryk på GO. Laseren klarer resten!

Anbefalinger af maskiner

Har du brug for at arbejde med store stykker stof? Hvad med enkelte små stykker? Uanset hvad du skal bruge laseren til, så har vi en maskine, der passer til dig. Måske er det en af disse maskiner, du har brug for, ellers kan du se hele vores produktsortiment.

Hvad kan en laser ellers?

Lasere er alsidige maskiner, der fungerer med mange forskellige materialer og kan bruges til at give et unikt præg til næsten alle projekter. Se nogle andre populære anvendelser af laseren.

help desk software