Hvad er computerkravene til kørsel af en Epilog Laser?

Læs mere om de systemkrav, som din computer skal opfylde, før du kan betjene en Epilog Laser-maskine.


Investering i en ny computer er en god måde at sikre på, at du får mest muligt ud af dit nye laserudstyr. Hvorfor? Fordi software i dag kræver en masse processorkraft og hukommelse fra computeren for at fungere ordentligt. En god computer vil ikke gøre en kæmpe forskel i, hvordan din laser kører, men sammenlignet med en langsom computer sparer den dig for en masse tid og frustration med opsætning af de illustrationer, som du "udskriver" til laseren. Mange brugere køber ikke nye computere til at bruge med deres nye laser, fordi deres nuværende computere er fuldt ud tilstrækkelige. Der er ikke nogen magisk grænse for, hvornår en computer er for langsom. Hvis du er tilfreds med din nuværende computers ydeevne og hastighed, er der sandsynligvis ingen grund til at købe en ny. Følgende anbefalinger er blot løsninger, du kan overveje, hvis det er nødvendigt med en ny computer.

En ny computer behøver ikke at være dyr for at arbejde godt. Selv mange prisbillige computere i dag fungerer godt til anvendelse med lasere. Så længe du ikke køber den billigste computer, du kan finde, burde den være god nok. Noget, du bør undgå, er en computer med en Intel Celeron-processor. Selv om det er en god processor og kan fungere med laseren, kan den ikke bearbejde grafik med den hastighed, de flest laserbrugere ønsker.

Operativsystem: Alle nuværende Epilog-lasere er designet til at fungere med Windows 7,8, 10 og 11-operativsystemer.

RAM (Random Access Memory): 512 MB anbefales. RAM er lidt ligesom korttidshukommelsen. Den er hurtig, let at få adgang til for computeren og får tidskrævende opgaver til at gå meget hurtigere, hvis du har meget af det. De fleste brugere kan ikke mærke forskel, hvis de føjer mere end 512 MB til deres system, men næsten alle brugere vil mærke den hastighedsforskel, som 512 MB giver sammenlignet med 256 MB (256 MB er i bund og grund det næste skridt ned fra 512 MB).

Processorhastighed: Med en hurtigere processor kan du klare flere opgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendigt at købe den hurtigste processor på markedet, men du skal helst have enten en AMD Athalon-processor eller en Intel Pentium IV-processor (køb ikke en computer med en Intel Celeron-processor; de er for langsomme til grafikprogrammer). Processorhastighed forbedres hele tiden, men en processorhastighed på omkring 2,0 GHz eller hurtigere er et godt sted at starte.

10/100 Netværkskort (NIC): Alle nye computere har som standardudstyr en 10/100-netværksforbindelse. Ud over at gøre det muligt at kæde flere computere sammen i et netværk gør denne teknologi det også muligt at udskrive direkte fra computeren til Epilog-systemet. Der medfølger et netværkskrydskabel med hvert lasersystem, der betyder, at en computer kan udskrive til et enkelt Epilog-system.

20-30 GB harddisk: Dette er den permanente hukommelse i computeren. Mange brugere føler, at man ikke kan have en harddisk, der er stor nok, men til de fleste laseranvendelser er 20 eller 30 GB tilstrækkeligt til flere års lagring. Heldigvis sætter de fleste computerproducenter i dag harddiske på mindst 20 GB i nye computere. Hvis du er i tvivl, så køb større, end du tror, du har brug for. Det er så billigt, så det er det værd for at få ro i sindet, når du har det tilgængeligt.


Vil du gerne starte en laserskærings- og graveringsvirksomhed? Så kontakt Epilog allerede i dag, og tal med en erfaren salgsrepræsentant om dine behov.

Telefon: +45 8640 2120Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software