Kan jeg tjene penge med en lasermaskine?

Udforsk rentabiliteten af en lasermaskine og måder at tjene penge på med en laservirksomhed.


Ja! Der er stor efterspørgsel på individuel tilpasning og specialfremstilling af produkter. En glimrende måde at nå mulige nye kunder på og tilbyde en højt værdsat service til din nuværende kundebase er at udvide din forretning med en lasergraveringsservice. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at eje et CO2-lasersystem, kan du besøge siden Anvendelser eller læse vores mange Succeshistorier fra kunderne.

Kig på JDS Industries' websted, som er en leverandør af materialer, der er egnet til lasergravering, hvis du vil have indsigt i rentabiliteten for lasergraverede produkter. Her kan du finde købspriser for råmaterialer, der egner sig til brug i en lasermaskine, og den vejledende udsalgspris for de samme produkter, når de er blevet lasergraveret.

Se også den nye vejledning til at starte din egen graverings- og skærevirksomhed med praktiske oplysninger om, hvordan du starter en ny laservirksomhed.


Vil du gerne starte en laserskærings- og graveringsvirksomhed? Så kontakt Epilog allerede i dag, og tal om dine behov med en erfaren salgsrepræsentant!

Telefon: +45 8640 2120Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software