Få mest muligt ud af din laser ved at anvende den til mere

Deltag, og få inspiration til, hvordan du kan bruge din laser til at tilføre værdi til din virksomhed.

Lasere er et populært valg til en bred vifte af anvendelser: udskæring af tandhjul og pakninger til prototyper, mærkning med stregkoder og serienumre, tilpasning af træbearbejdningsprojekter, skiltefremstilling – og vi kunne blive ved. Vi oplever ofte, at producenter køber en laser med et bestemt formål for øje, og selvom laseren opfylder dette specifikke formål, så kan du udvide dine muligheder langt ud over det oprindelige formål ved at tilføje en laser til din maskinpark. Selvom disse anvendelser måske ikke har været noget, du har tænkt på i første omgang, så kan det virkelig gøre en forskel at have alsidigt laserudstyr lige ved hånden. Vær med, når vi diskuterer nogle af de laserprojekter, der kan tilføre værdi til din virksomhed og dine arbejdsgange.

Præmier til medarbejdere
Lav nemt og hurtigt virksomhedspræmier til dine mest værdsatte medarbejdere.

Skilte
Lav skilte og piktogrammer til din virksomhed.

Gaver til kunder og medarbejdere
Personlige gaver betyder meget mere. En laser gør det muligt at tilpasse alle former for gaver – vin- og spiritusflasker, ølkrus eller måske personligt tilpasset julepynt.

Reklameartikler og produkter til særlige lejligheder
Er I ved at danne et firmafodboldhold? Brug laseren til at lave strygemærker til spillernes T-shirts. Uddeler I lækre ting til jeres næste handelsmesse/arrangement? Brug laseren til at sætte jeres logo på alt for at øge brandkendskabet.

Denne præsentation viser en bred vifte af muligheder for at anvende laser, fra industrielle mærkningsjob med fiberlaser til job med CO2-laser, der giver mulighed for at spare tid og penge ved at eliminere behovet for en tredjepartslaserservice.


Er du interesseret i en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software