Vi præsenterer den nye Epilog Fusion Edge

Epilogs nyeste lasermaskine kombinerer vores førsteklasses teknologi og vores nyeste funktioner i et kompakt format.

Hvis du er ude efter det nyeste inden for lasergravering og skæresystemteknologi i et kompakt og transportabelt format, har Epilogs nye Fusion Edge-laserserie den helt rigtige lasermaskine til dig. Fusion Edge-serien kombinerer vores førsteklasses funktioner, gravering ved høj hastighed samt præcis og nøjagtig skæring og leverer dem i mellemstore lasersystemer. Fusion Edge-serien er udstyret med vores populære IRIS™- kameraplaceringssystem, hvilket gør det nemt at placere motiver ved hjælp af træk-og-slip. Takket være visning af laserunderlaget i realtid kan du gå fra illustration til gravering på ingen tid.

Fusion Edge 12 fås i CO2- eller fiberkonfigurationer, hvilket betyder, at der findes en maskine til dit behov, uanset om det er direkte metalmærkning eller skæring og gravering af en række andre materialer. Fusion Edge 24 fås i CO2-konfigurationer med et dobbelt så stort arbejdsområde, et ekstra IRIS™-kamera og mulighed for 80 watt. Besøg vores Fusion Edge-produktside for at få yderligere oplysninger om laserserien, og se, hvordan et Fusion Edge-lasersystem kan præstere høj hastighed, utrolig præcision, hurtigt workflow med mere.

Læs mere om Fusion Edge

Fusion Edge 12 Fusion Edge 24
Arbejdsområde 24" x 12" x 7"
(610 x 305 x 178 mm)
24" x 24" x 10"
(610 x 610 x 254 mm)
Lasermuligheder CO2 eller fiber CO2
CO2 30, 40, 50, 60 watt
30, 40, 50, 60, 80 watt
Fiber 30 watt -
IRIS™-kameraer 1 topmonteret 2 topmonteret

Er du interesseret i at få mere at vide om Epilog Lasers Fusion Edge? Udfyld formularen på denne side for at få en brochure over hele produktsortimentet samt graverede og udskårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software