Epilog Fusion Pro: Vi ser nærmere på de nye lasermaskiner med tonsvis af funktioner

Se en omfattende demonstration af Epilogs Fusion Pro Laser-maskiner med fokus på ny og brugervenlig teknologi, der hjælper dig med at spare tid.

Få mere at vide om Fusion Pro-laserserien, som er den nyeste serie i Epilogs produktsortiment. I denne omfattende video gennemgår Bob Henry fra Epilog Laser nogle af denne længe ventede series funktioner og fordele, deriblandt graveringshastigheder på 165 IPS (4,2 m/s) og 5G-acceleration. Han gennemgår også Epilogs nye IRIS™-kamerasystem med topmonterede kameraer, der giver brugerne mulighed for at se billedet af laserunderlaget i realtid, så de kan anbringe deres motiv nøjagtigt hurtigere og mere nøjagtigt end nogensinde.

Fusion Pro Series fås i to størrelser, 32” x 20" (812 x 508 mm) og 48” x 36” (1219 x 914 mm) og er en revolutionerende model, som er både hurtig, ultranøjagtig og nem at klargøre til projekter.


Er du interesseret i at få mere at vide om Epilog Lasers Fusion Pro? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software