Lasergravering af en gymnasievidenskabspris i akryl

Nem gravering af en akrylplade med kontrast og dybde.

Graveringsindstillinger
Maskine: 80-watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighed100 % Effekt55 % Dithering-mønsterStucki GraveringsretningNedefra og op
Du kan finde de anbefalede materialeindstillinger i maskinens manual.

Epilog Laser-maskiner er fantastiske til brug i undervisningsmiljøer, både som praktiske redskaber i undervisningen og til fremstilling af anerkendelsespriser. En anvendelse, som skoler bruger deres laser til, er fremstilling af akademiske priser. Med et Epilog Laser-system kan skoler fremstille priser internt, hvilket resulterer i reducerede omkostninger pr. enhed og samtidig giver både skolen og de studerende mulighed for at lære noget. I dette projekt laver vi en videnskabspris, der er nem at producere ved brug af akryl, som er fastgjort med standoffs til en træplade, der er malet med rød lak. Resultatet er en iøjnefaldende anerkendelsespris med både visuel dybde og tiltalende kontrast.

Derudover er en Epilog Laser-maskine en fantastisk ressource, der kan bruges til fundraising-kampagner og unikke støttegaver. Næste gang en skole planlægger en fundraising-kampagne, hvad så med at lave noget, der involverer laseren? Du kan laserradere bærbare computere til en donation eller lave laserskåret jubilæumspynt, som kan sælges, eller skabe specielle raderede nøgleringe med skolens logo. En Epilog giver dig mulighed for at vise dit støttefællesskab, hvor meget de betyder for en skole. Gravér specialfremstillede, hyggelige fleeceveste med støttepersonens navn og skolens logo eller personlige rejsekrus og vandflasker. Selv de enkleste gaver kan betyde så meget mere, når de gøres unikke med laseren. Idéerne og mulighederne er virkelig uendelige.

Til dette projekt brugte vi Epilog Fusion Pro 32-lasermaskinen med et 80 watt CO2-laserrør.


Er du interesseret i en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software