Laserudfordring nr. 1: græskarpandekage – Happy Fall Ya'll

Sådan lasergraverer du en glutenfri græskarpandekage på mindre end 5 minutter med en Epilog Fusion Pro-laser på 80 watt.

Graveringsindstillinger (græskarpandekage)
Maskine: 80-watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Hastighed100 % Magt100 % Dithering-mønsterStucki GraveringsretningNedefra og op
(Be sure to check the recommended materials settings in your machine's manual.)

I denne indledende episode af Epilogs laserudfordring præsenterer vi et projekt, hvor vi graverer en glutenfri græskarpandekage med en sjov besked: "Happy Fall Y'all" ("Glædeligt efterår"). Vi demonstrerer, hvor let det er at designe en fil ved hjælp af CorelDRAW, bruge Epilogs IRIS-kamera til at placere grafikken og laserudskrive grafikken på den glutenfri græskarpandekage.

Det er altid sjovt at gravere mad – det er nemt, sikkert og kan tilpasses en række teksturer og overflader. I årenes løb har vi set folk lasergrave småager, tærter, toast, æggeskaller og endda frisk frugt og grøntsager! Og det er altid en populær anvendelse op til juletiden.

Gravering af mad viser altid "wowfaktoren" i det antal forskellige materialer, Epilog-systemer kan arbejde med, men det er også en meget omkostningseffektiv måde at identificere, serialisere og brande forskellige fødevarer uden at tilsætte materiale. Og processen er hurtig og nem. Du skal bare importere teksten eller grafikken, bruge IRIS-kamerasystemet til at sikre, at grafikken sidder på plads, fokusere laseren og trykke på start! På under fem minutter kan du få tilpassede snacks og godter, der er klar til at spise!

Vi brugte Epilog Fusion Pro 32 med et 80-watt CO2-laserrør til dette projekt.


Interested in a laser engraving machine from Epilog Laser? Fill out the form on this page to receive a full product line brochure with engraved and cut samples, or call the number below for more information.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.