Laserprojekter til gaver, hjemmet og julen

Se med, når vi ser på ti personlige gaver og produkter til hjemmet, som du kan føje til dit produktsortiment.

En personlig gave betyder så meget mere end noget, du kan vælge på hylden, uanset om det er en specialfremstillet indflyttergave, pynt til hjemmet eller lidt julepynt. Alle kan købe et gavekort i supermarkedet eller lægge et par sedler i en kuvert, men udbydere af graveringstjenester er i en unik position til at drage fordel af det kreative og indbringende marked: specialfremstillede gaver! Ikke kun i løbet af julesæsonen, men hele året rundt. Her vil vi se på 10 forskellige projekter, som udbydere af lasergravering kan føje til deres produktlinje, og som helt sikkert vil gå som varmt brød.

Alsidighed er noget af det vigtigste, når det handler om at skabe specialfremstillede gaver. Epilogs maskiner kan arbejde med mange materialer, herunder træ, akryl, stof/tekstiler, behandlet metal, glas og meget mere. Det betyder, at du kan lave personlig julepynt det ene øjeblik og gravere familiebilleder det næste – mulighederne er uendelige.


Er du interesseret i en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software