Epilog Laser

Book en demonstration

*
*
*
*

Oplev, hvordan det er at arbejde med en Epilog Laser

Vil du gerne vide, hvordan det er at arbejde med en Epilog Laser? Når du booker en livedemonstration, kan du se vores lasermaskiner i aktion med dine egne øjne. Oplev, hvordan arbejdsgangen virkelig udspiller sig: Se, hvordan man overfører print fra grafisk software til maskinen, oplev, hvordan materialer lægges i og tages ud af arbejdsområdet, og mærk tilfredsstillelsen ved at tage et færdigt graveringselement ud af maskinen med dine egne hænder.

Autofokus
Fusion Pro Slat Grid
Fusion Pro-berøringsskærm

Find det system, der passer til dig

Epilog Laser-maskiner fås i flere størrelser og med en række watt-tal for laserrørene. Hvilket system og hvilken kapacitet der passer til dig, afhænger af dine anvendelsesbehov, pladsbegrænsninger, produktionsydelsesbehov og budgetkrav. At se maskinerne på tæt hold er en fremragende måde at få en fornemmelse af produkternes størrelse og finde ud af, om et lille, mellemstort eller stort arbejdsområde passer bedst til dig. Derudover kan en demonstration af de forskellige hastigheder og kapaciteter, der tilvejebringes af laserrørenes forskellige watt-tal, hjælpe dig med at fastslå, hvilket system der passer bedst til din arbejdsgang.

Find ud af, hvad Epilog Laser kan tilbyde

Uanset, om du planlægger at gravere QR-koder i anodiseret aluminium, udskære akrylskilte, individualisere gaver i små eller store mængder eller producere små dele til modeller, så kan en Epilog Laser udføre arbejdet. Den alsidige laserteknologi byder på utallige muligheder, og med en Epilog Laser er valget dit. Under demonstrationen får du indblik i ...

  • Hvor nemt det er at styre en Epilog Laser-maskine
  • Hvordan du nemt kan gravere meget skarpe detaljer ved høje hastigheder
  • De laserskarpe resultater, der opnås ved hjælp af laserrør i metal og keramik
  • Epilog Lasers personlige service og support
  • Mere end 30 års viden og erfaring med laserteknologi
  • Epilogs nye IRIS-kamerasystemsteknologi
Iris-kamaera
Sample Club-kort
Fusion Pro-demo, Dashboard

Book en demonstration, og udforsk mulighederne med en Epilog Laser

help desk software