radér, polér, afhærd metal, lasergravering på rustfast stål

Lasermaskiner til metalgravering

Lasergraver dine stregkoder, serienumre og logoer med en Epilog Laser-maskine. Vores fiberlasermaskiner graverer og mærker alle typer metaller, herunder rustfast stål, aluminium, værktøjsstål, messing, titanium og meget mere, hvilket betyder, at du på ingen tid kan lave en lang række mærkningstyper. Uanset om du graverer ét produktmærke ad gangen eller et helt bord fuld af komponenter, er en fiberlasermaskine fra Epilog med dens lette konfigurationsproces, jobprocesfunktioner og præcise mærkningsevner et ideelt valg til dine behov i forbindelse med mærkning af metal og plastik.

Epilog Fusion Pro-fiberlaser

Fusion Pro-lasermaskinen er Epilog Lasers store fiberlasermaskine med fladbord. Den er perfekt til gravering af stregkoder, tekster og logoer på metaller og konstruktionsplast. Fusion Pro er tilgængelig i modeller med målene 812 x 508 mm (32" x 20") og 1219 x 914 mm (48" x 36") og leverer vores højeste graveringshastigheder og vores sædvanlige høje kvalitet.Metaltyper, der er kompatible med en fiberlasermaskine:

  • Rustfast stål
  • Aluminum
  • Titanium
  • Messing
  • Kobber
  • Sølv
  • Guld
  • Hærdede metaller
  • Jern
  • And Many More!
Liste over materialer

Funktioner og fordele ved en maskine til mærkning af metal

indlæser flere stykker til stregkodegravering på én gang

Mærk flere dele på én gang

Lav en holder til delene, så du kan strømline processen og gravere stregkoder på hundredvis af komponenter i løbet af kort tid. Du kan let placere holderen med dele i maskinen enten via døren øverst på maskinen eller via adgangsdøren på forsiden.

transportabel gravering af stregkoder i dit hjem

Indstilling af startpositionen

Det er nemt at indstille en midlertidig startposition, så du kan gravere eller mærke specielt udformede genstande. Brug øverste venstre hjørne som din startposition, eller flyt nemt laserhovedet til et brugerdefineret sted på graveringsbordet, så du hurtigt kan behandle enkelte dele eller komponenter.

rundbord

Rundbord

Lasergraver på cylindriske metalgenstande og værktøjer med vores to typer rundborde. Et rundbord med kædedrev anvendes til hurtig opsætning og enkle former, og et rundbord med treklo er tilgængeligt til præcis mærkning af metal og radering.

gravering med dobbelt kildesystem

Mulighed for dobbelt laserkilde (CO2 og Fiber)

Tilføj muligheden for at gravere og/eller skære akryl, træ, sten, gummi og mere til din fiberlasermaskine med vores dobbelte kildesystem. Vi tilføjer en CO2-laser for at få et lasersystem med højst mulig alsidighed.

indlæser flere stykker til stregkodegravering på én gang

Gravér store komponenter og værktøj

Gravér stregkoder på selv dine største komponenter og værktøjer – op til 1219 x 914 x 311 mm (48" x 36" x 12,25") med vores Fusion Pro 48-lasermaskine. Designet med flyvende optik giver det største arbejdsområde sammen med en lang række andre nyttige tilføjelser og funktioner, herunder IRIS™-kameraplaceringssystemet

Modtag graverede vareprøver og en brochure over det komplette produktsortiment

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

Ja
Epilog Laser Fusion M2-lasersystem

Deep metal engraving on an engine valve cover with an Epilog fiber laser machine.Ofte stillede spørgsmål om lasermærkning og -gravering af metal

KAN JEG RADERE OG GRAVERE PÅ STØRRE KOMPONENTER?

Vores systemers unikke stråling med flyvende optik giver et exceptionelt stort arbejdsområde på op til 40" x 28" (1016 x 711 mm).

ER DET NEMT AT MÆRKE METAL MED LASER?

Vores metalmærkningsmaskiner er designet med henblik på brugervenlighed, og de kommer ikke med ophavsretligt beskyttet software. Konfigurer opgaven i det valgte designprogram, og udskriv til laseren.

HVAD ER LASERKILDEN?

Fiberlaserkilden skaber en laserstråle med en bølgelængde på 1062 nm, hvilket er ideelt til radering af metal og mærkning af plast.

KAN JEG SKABE MÆRKNING AF HØJ KVALITET?

Med mulighed for at lasergravere op til 1200 dpi kan stregkoder graveres selv med de mindste dimensioner, og lasermærket tekst ned til 2pt kan stadig læses.

KAN LASEREN RADERE FLERE TYPER STREGKODER?

Du kan let gravere linæere koder, 2D-, datamatrix-, UPC- og alle andre typer stregkoder med en lasergravør fra Epilog Laser.

KAN LASEREN GRAVERE FLERE DELE PÅ ÉN GANG?

Lav en holder, som du kan placere dine dele på, og gravér hundredvis af komponenter på én gang. Det er ikke nødvendigt med en dedikeret operatør.Contact us at +45 8640 2120 eller udfyld nedenstående formular for at få flere oplysninger.

Udfyld formularen for at modtage gratis graverede vareprøver og en brochure over det komplette produktsortiment.

Bestil en brochure og vareprøver

help desk software
Portions of this page translated by Google.