Epilog Laser

Lasergravering og -graveringsmaskiner

Lasergravér grafik, tekst og fotos på en række forskellige materialer Anmod om pris og gratis vareprøver
CO2-lasergravør

Hvad kan du skabe med en lasergraveringsmaskine?

Epilog CO2-lasergraveringsmaskiner som f.eks. maskinerne i serien Fusion Maker, Fusion Edge og Fusion Pro giver en lang række muligheder. CO2-lasergraveringsmaskiner er mere alsidige end skære- og fræsemaskiner og kan hurtigt og nemt tilpasse trægenstande og -produkter, gravere glas og keramikkrus, radere på sten og plast, mærke belagte metalplader, trykke på stof og læder og meget mere.

Takket være Epilogs brugervenlige design, graveringspræcision, gentagelsesnøjagtighed og høje hastigheder kan alle, fra nybegynderen til den erfarne iværksætter, fremstille deres idéer og produkter på få minutter med disse lasergraveringsmaskiner. En CO2- eller fiberlasergraveringsmaskine er udviklet til at være lige så let at bruge som en kontorprinter og giver dig mulighed for at skabe design med enhver grafisk designsoftware og "udskrive det" direkte på alle produkter med lasermaskinen.

Hvilke materialer er kompatible?

Mærk en lang række materialer, herunder metaller og konstrueret plast

Træ Ekstruderet eller støbt akryl Stof
Sten, marmor og granit Læder Anodiseret aluminium
Papir og pap Stempelgummi And Many More!
Se den fulde materialeliste

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

Det er nemt at gravere!

Udskriv til din laser fra enhver grafisk software

Lasermaskiner fungerer på nogenlunde samme måde som kontorprintere, så processen er ganske enkel. Du skal blot følge tre lette trin for at skære og gravere med en Epilog: Vælg dit design, og udskriv det. Konfigurer laseren til dit materiale med indstillingerne for hastighed og ydeevne. Tryk på GO for at udføre laserjobbet.

Fordelene ved at eje en Epilog Laser-graveringsmaskine

highly detailed aztec engraving

Lasergravering og -tilpasning

Skab et unikt produkt

Epilog-lasermaskiner kan gravere design i høj opløsning (1200DPI) ved maksimal hastighed takket være nøjagtigheden af vores lasermaskiners banebrydende bevægelsesstyringssystem. Lasergravér og -skær alt, du kan forestille dig, med en Epilog!

laserskæring af snørklet papirinvitation

Laserskær dine design

Skær hurtigt forskellige former,
mønstre eller dele

Laserskæremaskiner kan skære meget komplekse og snørklede design på papir, akryl, træ, MDF m.m. Du kan skære specialfremstillede lykønskningskort, dele til 3D-modeller og -prototyper, gummistempler, træindlægninger (intarsia) og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når du har en lasermaskine.

berøringsskærm til laseren

Berøringsskærm på laseren

Styr forskellige parametre
ved laseren

7 tommer LED-berøringsskærm, der giver dig mulighed for at vælge mellem job, autofokusere laseren, køre job igen ved et tryk på en knap, gemme job til laseren og mere. Den indeholder også en jobsporingsfunktion, der hurtigt lader dig se, hvor graverings-/skærejobbet vil blive vist på dit materiale.

lasergraveret ølglas på et bord

Personalize Any Product

Tilføj værdi med
tilpassede tjenester

Tag et hvilket som helst produkt, og giv det et personligt præg ved at lasergravere det med et logo, foto eller tilpasset design. Der findes så mange materialer, der kan anvendes (heriblandt træ, glas, læder, metakrylat og pap), så du kan tilpasse stort set alle genstande, blandt andet reklameartikler, id-plader, trofæer og selv smykker.

dobbelt laserkilde med CO2- og fiberfunktionalitet

Mulighed for dobbelt laserkilde

Udvid mulighederne med
CO2 og fiberlaser

Gør din CO2-lasermaskine i stand til at gravere og mærke alle typer ubehandlet metal ved at føje en fiberlaser til lasermaskinen. Lasermaskiner med dobbelt kilde, som f.eks. dem i Fusion Pro-serien, giver dig mulighed for at udvide dit produktsortiment, så din virksomhed kan tilbyde flere funktioner og tjenester. Muligheden for at gravere og/eller skære alle slags materialer giver dine kunder de tjenester, de ønsker, og du kan bedre skille dig ud blandt konkurrenterne.

fusion pro iris-kameraplaceringssystem

IRIS™-kameraplaceringssystem

Nem og præcis placering af illustrationer

Fusion Pro er udstyret med det overlegne IRIS™-kamerasystem, så du hurtigt kan placere laserdesign på dit materiale eller dine produkter. Takket være Epilogs innovative lasersoftware, kameraoptik-teknologi og brugervenlige tilgang kan du trække og slippe dine design på skærmen der, hvor de skal placeres på genstanden, hvorefter laseren graverer eller skærer designet på nøjagtigt samme sted på materialet.

Fordelene ved en Epilog Laser-graveringsmaskine

BRUG EN RÆKKE FORSKELLIGE MATERIALER

Uanset om du arbejder med træ, marmor, glas, læder, stof, papir, metal eller andre materialer, har vi et lasersystem, der passer til dig.

DESIGNET TIL BRUGERVENLIGHED

Laseren er tilsluttet din computer på samme måde som en printer via USB eller Ethernet. Brug din foretrukne vektorbaserede designsoftware for at begynde lasergraveringen.

SIKKER AT BRUGE – laser i sikkerhedsklasse 2

Laserens metalkabinet har en klasse 2-sikkerhedsvurdering, så den kan bruges i ethvert åbent værksted, hjem eller kontor.

VI HJÆLPER KREATIVITETEN FREM

Er du ikke sikker på, hvad du vil skabe? Hos Epilog kan du finde inspiration på vores YouTube-kanal, Instagram og Facebook-side samt i vores Sample Club.

PRISBILLIGT DESIGN

Et bordlasersystem fra Epilog er et godt valg som dit første lasersystem. Zing 16 kombinerer førsteklasses komponenter og gravering i højeste kvalitet i en bordpakke til en overkommelig pris.

LUFTKØLEDE METALLASERRØR MED LANG LEVETID

Epilogs laserrør af metal og keramik kombinerer fordelene ved en længere levetid og lavere opladningsomkostninger, mens de leverer skæring og gravering af højere kvalitet.

Anbefaling af maskine

Uanset om du arbejder med industriel produktion, er ejer af en lille virksomhed, er involveret i undervisning eller bare sysler med lasergravering som en hobby, så har vi lasermaskinen, der imødekommer dine behov. Vores lasermaskiner er udviklet til at kunne klare alle opgaver – fra lasergravering af navneskilte over priser til vejvisningsskilte. Tag et kig på vores komplette sortiment.


Andre former for anvendelse af og projekter med lasergravering

lasergraveret trætønde

Personligt tilpassede gaver i træ

Lasergraveret whiskytønde

trofæ i akryl vinder af konkurrence på videnskabsmesse

Præmier og trofæer i akryl

Vindertrofæ

Gravering af enheder – Apple iPad med laserradering

Gravering af enheder og elektronisk udstyr

Personlig gravering af Apple iPad

Lasergraverede drikkeglas og præmier

Drikkeglas og barudstyr

Ølglas med indgraveret restaurantlogo

Lasergraveret bryllupsbillede

Lasergraveret fotoprint

Bryllupsfoto graveret på træ

Lasermaskine til gravering og radering af metal

Gravér metaldele med serienumre (fiberlaser)

Lasermærk stregkoder, logoer og tekst

Contact us at +45 8640 2120
eller udfyld nedenstående formular for at få flere oplysninger.

Udfyld formularen for at modtage gratis graverede vareprøver og en brochure over det komplette produktsortiment.

Få flere produktoplysninger
help desk software