Fremstillet i USA

Som alt Epilogs udstyr er hvert lasersystem i FiberMark-serien fremstillet i USA. Med et nyt højteknologisk produktionsanlæg, der er placeret ved foden af Rocky Mountains i Golden, Colorado, er Epilogs lasersystemer designet, udviklet og fremstillet i USA.

Epilog har fremstillet lasersystemer siden 1988. Vi søger konstant feedback fra kunderne for at hjælpe os med kontinuerligt at forbedre vores udstyr med de seneste udviklinger, så vi kan give dig den størst mulige værdi.

Vi stræber efter at bruge de bedst tilgængelige dele for hver komponent i vores systemer. Vi er stolte af at konstruere og fremstille markedets bedste lasersystem, hvor over 90 % af delene er fremstillet i USA.

Vi lavede den første laser, der "udskriver" direkte fra CorelDRAW, det første rundbord, det første bord i stort format, den første 100 watt-laser, den første laser med LCD-skærm, den første ... ja, du kan nok se, hvor vi vil hen. Epilog er branchens førende innovator af nyttige funktioner, der får din virksomhed til at køre mere problemfrit og rentabelt. Kontakt os, og lad os vise dig, hvordan alt det, vi fremstiller, er bygget med fokus på dine behov.


Flere funktioner i fiberlaserenPopulære sider

help desk software