Fremstillet i USA

Alle Epilog-lasere stammer fra vores højteknologiske anlæg ved foden af Rocky Mountains i Golden, Colorado i USA. Vores systemer er 100 procent fremstillet i USA, fra design til det færdige system.

Epilog har fremstillet lasersystemer siden 1988. Vi er stolte af det faktum, at vi kontinuerligt forbedrer vores systemer med de seneste udviklinger, så du får den størst mulige værdi.

Vi stræber efter at bruge de bedste dele til hver komponent i vores systemer. Vi er stolte af at konstruere og fremstille markedets bedste lasersystem, hvor over 90 % af delene er fremstillet i USA.

Vi lavede den første laser, der "udskriver" direkte fra CorelDRAW, det første rundbord, det første bord i stort format, den første 100 watt laser, den første laser med LCD-skærm, den første ... ja, du kan nok se, hvor vi vil hen. Epilog er branchens førende innovator af nyttige funktioner, der får din virksomhed til at køre mere problemfrit og rentabelt. Kontakt os, og lad os vise dig, hvordan alt det, vi fremstiller, er bygget med fokus på dine behov.


More Fusion M2 Laser FeaturesPopulære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.