Hukommelse i maskinen

Ved at medtage 64 MB RAM i alle systemer i Legend-serien kan du hurtigt og praktisk organisere dine udskriftsjob og sikre dataintegriteten. Udskriv dine job til laseren, og brug så din computer til andre opgaver. I modsætning til Epilog er mange lasersystemer afhængige af en USB-forbindelse til at holde lasersystemet kørende. Hukommelse i systemerne i Legend-serien garanterer, at du ikke skal bekymre dig om en computer, der fryser, en USB-ledning, der er for lang, eller selv en pauseskærm, der aktiveres og ødelægger dit job.

Send så mange standardfiler til laseren, som du ønsker, og kør dem i vilkårlig rækkefølge. Den indbyggede hukommelse forbedrer din jobstyring ved at gøre det muligt for dig at markere og vælge det job, du ønsker, og køre det igen blot ved at rulle til det korrekte filnavn. Den ubegrænsede rullende buffer sørger automatisk for, at der er plads til udskriftsfiler af stort set alle størrelser.

Vi inkorporerer endda permanent joblagring i Legend-serien, så du kan gemme dine mest almindelige job i laseren. Du skal bare tænde for laseren og starte jobbet.

Fordele ved hukommelse i maskinen:

  • Gem dine mest almindelige job i laseren.
  • Vælg at køre filer igen, som du har sendt til laseren.
  • Slet job fra kontrolpanelet, når du er færdig med dem.
  • Du får ingen ødelagte job, hvis pauseskærmen aktiveres, eller hvis USB-kablet er for langt.

Flere funktioner i Legend-laserenPopulære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.