Epilog Legend-laserserien

Legend-serien består af vores mest avancerede CO 2-lasersystemer og anvendes af kunder til gravering og skæring i højeste kvalitet i træ, akryl, plast, sten og meget mere.

Find ud af, hvorfor Legend-serien – fra vores mindste Epilog Mini 18 til vores populære Helix-laser – er førstevalg for gravører i hele verden med bevægelsesstyringssystem i højeste kvalitet og med flest funktioner på markedet.

Og vi er stolte af at fortælle, at det er 100 % designet, udviklet og bygget i USA!


rundbord

Rundbord til cylindriske genstande

Med rundbordet kan du gravere vinflasker, krus, glas, lommelygter og meget mere.

Rundbordet er tilgængeligt til alle Epilog Legend-systemer og giver mulighed for at gravere flasker, glas, lommelygter og andre cylindriske genstande.

Rundbordet er designet til hele linjen af Legend-lasere og er bygget til at kunne klare en lang række former og størrelser. Rundbordet kan let justeres til forskellige længder og roterer endda cylindere, der har forskellige diametre i hver ende.PhotoLaser Plus-software

Billedbehandlingssoftware, der optimerer dine fotografier til gravering på en række forskellige materialer.

PhotoLaser Plus højner standarden for fotogravering med din Epilog Legend-laser ved let at behandle fotos til gravering på alle typer materialer.

Er du på udkig efter et system, der graverer enestående fotografier? Hvad med et system, der graverer fotos på en konsistent, forudsigelig måde til dine kunder?Linser (ekstraudstyr)

Ud over linsen på 2,0" tilbyder vi speciallinser til bestemte anvendelser.

1,5" linse: gravering med højeste opløsning

Selv om standardlinsen på 2,0 tommer giver fantastiske detaljer, er vores linse på 1,5 tommer konstrueret til gravering og radering af meget små skrifttyper i højeste opløsning.


Linse på 4,0": Skærer tykkere materialer og i dybe områder

Linsen på 4,0 tommer giver en fokuseret stråle over en længere vertikal afstand, som gør den ideel til gravering inden for et forsænket område af et produkt, f.eks. inde i en skål eller en tallerken. Linsen anvendes også til at skære igennem meget tykke materialer.
ministativ

Epilog Mini-stativ

Et brugervenligt stativ til at flytte din laser.


Vektorstiftebord

Løft og støt det materiale, der skal skæres, for at få en bedre kantkvalitet.

Stiftebordet indeholder flytbare stifter, der kan placeres hvor som helst langs bordets gitter med huller på en tomme (25,4 mm). Med de flytbare stifter kan brugeren hæve og understøtte skærematerialet på steder, hvor laseren ikke skærer, hvilket giver dig en mulighed for at fjerne genskæret fra bagsiden. Med bordet kan du også placere stifterne for at understøtte dele, der ellers normalt ville falde uden for skæremønstret. En praktisk flytbar retteplan gør det let at rydde små dele op uden at fjerne stiftebordet.Luftkompressor

Blæser en konstant luftstrøm på skæreområdet.

Epilogs luftkompressor, der fås som ekstraudstyr, fungerer med lasersystemernes medfølgende Air Assist-funktioner. Ret en konstant luftstrøm mod skærefladen for at lede varme og brændbare gasser væk fra arbejdsområdet.

Videoer om Legend-laserserien

Se videoer om de kreative anvendelser af lasermaskinen, der er tilgængelige til ejere af et Epilog Legend-lasersystem, og den lange række materialer, Epilog Legend-laseren kan gravere og mærke.

Demonstration af rundbordet

installation af epilog-rundbord

Lær at gravere et job med rundbordet, fra den grafiske opsætning til gravering.

Se nu

Udklædningsbriller i træ

træbriller

Laserskårne foldbare træbriller.

Se nu

Gravering af iPhone 5

Lasergravering af foto fra Grækenland på iPhone 5

Se med, når vi graverer et fotografi af Athen på en iPhone 5.

Se nu

Demonstration af PhotoLaser Plus

PhotoLaser Plus-demonstrationsvideo

En interaktiv præsentation af brug af PhotoLaser Plus til fotogravering.

Se nu

Gravering af slikhjerter

lasergravering af slikhjerter

Se med, når disse sjove slikhjerter graveres.

Se nu

Gravering af læderlommelærke

Video om gravering af læderlommelærke

Lasergraver en læderlommelærke med en Steampunk-inspireret grafik.

Se nu

Indlægning i skabsdør

Video om indlægning i skabsdør

Vi demonstrerer for WOOD Magazine, hvordan vi lægger perlemor ind i en skabsdør.

Se nu

Papirskæring med laseren

Video om laserskæring af papir

Se med, når vi skærer et snørklet mønster i papir med laseren.

Se nu

Laserskær træhængsel

Video om laserskæring af et træhængsel

Laserskær et fleksibelt træhængsel med din Epilog Laser.

Se nu

Modeller i Epilog Legend-laserserien

Der er tre modeller at vælge imellem, afhængig af hvad du skal bruge.

Epilog Mini 18-laseren: Med begyndermodellen i vores Legend-serie, Mini 18, får du et arbejdsområde på 18" x 12", men en gravering af allerhøjeste kvalitet. Hvis du er på udkig efter en prismæssig overkommelig maskine, der er fyldt med funktioner, er Epilog Mini 18 lige præcis det, du søger.

Epilog Zing 24-laser: Opgrader til Mini 24, hvis du ønsker et større arbejdsområde (24" x 12"), der kan holde de fleste standardmaterialer til gravering. Det store arbejdsområde kan holde mange standardark af graveringsmateriale og indeholder også vores Radiance™ HD-optik.

Epilog Helix 24-laser: Epilog Helix er et ideelt valg til gravører, der skal arbejde med store graveringsstykker. Med Helix' store graveringsområde på 24" x 18" x 8,5" (610 x 457 x 215,9 mm) kan du gravere flere komponenter og tykkere materialer, herunder kasser og vaser.

Tekniske specifikationer for Epilog Legend-serien

Epilog Mini 18 Epilog Mini 24 Epilog Helix 24
Graveringsområde 18" x 12"
(457 x 305 mm)
24" x 12"
(610 x 305 mm)
24" x 18"
(610 x 457 mm)
Maksimumtykkelse for materialet 4" (102 mm) 5.5" (140 mm) 8.5" (216 mm)
Maksimumtykkelse for materialet med bordet fjernet 6" (152 mm) med et graveringsområde på 17,5" x 10" (445 x 254 mm). 8" (203 mm) med et graveringsområde på 23,5" x 11,75" (597 x 298 mm). 11" (279 mm) med et graveringsområde på 23,5" x 17" (597 x 432 mm).
Laserens watt-tal 30 eller 40 watt 30, 40, 50 eller 60 watt 30, 40, 50, 60 eller 75 watt
Laserkilde Avancerede, digitalt styrede og luftkølede CO2-laserrør er helt modulære, permanent justerede og kan udskiftes på stedet.
Intelligent hukommelseskapacitet Lagring af flere filer op til 64 MB. Med en rullende buffer kan filer af alle størrelser graveres.
Air Assist Fastgør en luftkompressor til den medfølgende Air Assist for at lede varmen og brændbare gasser væk fra skærefladen ved at rette en konstant strøm af trykluft hen over skærefladen.
Laser Dashboard Laserens Dashboard™ styrer din Epilog Lasers indstillinger fra en række softwarepakker, fra design- og regnearksprogrammer til pakker med CAD-tegning.
Synlig rød prik Da laserstrålen er usynlig, har du med den røde prik på Epilogs Mini- og Helix-lasere en visuel reference, så du kan se, hvor laseren kører.
Flytbar start Ved gravering af elementer, der er svære at anbringe i laserens øverste hjørne, kan du manuelt angive en ny startposition med Legend-laserseriens praktiske funktion Moveable Home Position (Flytbar startposition).
Driftstilstande Optimeret raster-, vektor- eller kombineret tilstand
Bevægelsesstyringssystem Jævnstrømsservomotorer med høj hastighed og uendelig løkke bruger lineær og roterende kodningsteknologi for præcis positionering.
X-akselejer NeverWear-lejesystem af slebet og poleret rustfast stål.
Remme Avancerede kevlarremme.
Opløsning Brugerstyret fra 75 til 1200 dpi.
Hastigheds- og ydeevnestyring Styr hastigheden og ydeevnen ved hjælp af en computer eller manuelt i intervaller på 1 % til 100 %. Vektorfarvetilknytning forbinder hastighed, ydeevne og fokus til enhver RGB-farve.
Printoverflade 10 Base-T Ethernet- eller USB-forbindelse. Kompatibel med Windows® XP/Vista/7/8/10.
Størrelse (B x D x H) 27.8" x 26" x 13.5"
(706 x 660 x 343 mm)
34.5" x 26" x 16"
(876 x 660 x 406 mm)
36.5" x 32" x 39.8"
(927 x 813 x 1011 mm)
Vægt 70 pund (32 kg)
100 pund (45,5 kg) m/stativ
90 pund (41 kg)
120 pund (55 kg) m/stativ
180 lbs (82 kg)
Elektriske krav Strømforsyningen skifter automatisk fra 110 til 240 volt, 50 eller 60 Hz, enfaset.
Maksimumbordvægt Mini 18 og 24 har en statisk bordvægt på 50 pund (22,7 kg) og en vægt på løftebordet på 25 pund (11,5 kg). Helix 24 har en statisk bordvægt på 70 pund (32 kg) og en vægt på løftebordet på 30 pund (14 kg).
Normalt lydniveau 59 db 59 db 62 db
Ventilationssystem En ekstern udstødning på 350-400 CFM (595-680 m3/t) til den udvendige eller indvendige filtreringsenhed er påkrævet. Der er én udgangsport, som er 4" i diameter. En ekstern udstødning på 350-400 CFM (595-680 m3/t) til den udvendige eller indvendige filtreringsenhed er påkrævet. Der er én udgangsport, som er 4" i diameter.
Gravér Skær
Træ x x
Akryl x x
Stof x x
Glas x
Belagt metal x
Keramik x
Delrin x x
Klæde x x
Læder x x
Marmor x
Billedramme x x
Melamin x x
Papir x x
Mylar x x
Hårdt pap x x
Gummi x x
Træfiner x x
Glasfiber x x
Malet metal x
Flise x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodiseret aluminium x
Rustfast stål *
Messing *
Titanium *
Ubehandlet metal *
* CO2-lasere mærker ubehandlet metal, når det er belagt med et middel til mærkning af metal. Besøg vores side om lasermærkning af metal for at få flere oplysninger.
Har du et materiale, vi skal teste for dig? Vores laboratorieteam vil med glæde hjælpe dig.

Vi er stolte af at kunne sige, at alle Epilog Laser-systemer er 100 % designet, udviklet og bygget i USA på vores hovedkvarter i Golden, Colorado.

Ja! Der er høj efterspørgsel efter individuel tilpasning og specialfremstilling af produkter. En glimrende måde at nå mulige nye kunder på og tilbyde en højt værdsat service til din nuværende kundebase er at udvide din forretning med en lasergraveringsservice. Hvis du er i tvivl, om det kan betale sig at eje et CO2-lasersystem, kan du besøge siden Anvendelser eller læse vores mange Succeshistorier fra kunderne.

Kig på LaserBits' websted, som er en leverandør af materialer, der er egnet til lasergravering, hvis du vil have indsigt i rentabiliteten for lasergraverede produkter. Her kan du finde købspriser for råmaterialer, der egner sig til brug i en lasermaskine, og den vejledende udsalgspris for de samme produkter, når de er blevet lasergraveret.

Se også den nye vejledning til at starte din egen graverings- og skærevirksomhed for at se de praktiske detaljer omkring at starte en ny laservirksomhed.

Du kan gravere scannede fotos, logoer, bitmaps, andre billeder, tekst og AutoCAD-filer. I bund og grund: Hvis du kan udskrive det, kan du gravere det.

Du skal bruge en vektorbaseret grafik, f.eks. en .eps.- eller Illustrator-fil, hvis du vil skære.

Husk på, at jo højere kvaliteten af den grafik, du arbejder med, er, jo bedre graveringsresultat opnår du.

Ja. Vores fiberlasersystemer er konstrueret til permanent mærkning af næsten alle typer ubehandlet metal. Fiberlaserlinjen blev konstrueret med fokus på kombinationen af prisbillighed og høj kvalitet. Fusion M2-serien har et arbejdsområde på 32" x 20" (812 x 508 mm) eller 40" x 28" (1016 x 711 mm). Fusion M2-laserens liggende design med flyvende optik er revolutionært inden for fiberlasersystemer og kan på kort tid mærke metaller over et stort arbejdsområde.

Og selv om vores CO2-lasersystemer primært er konstrueret til at gravere og skære i materiale, der ikke er metal, kan de også benyttes til at mærke metaller ved hjælp af et middel til metalmærkning. Download vores PDF for at få flere oplysninger om mærkning af metal med et CO2-lasersystem.

Da vi bruger energisparende CO2 (30 til 120 watt) og fiberlasere (10 til 50 watt), mærker strålen tydeligt på belagt og ubehandlet metal, men vores systemer er ikke velegnede til skæring i metal. Vores fiberlasersystemer kan være velegnede til at skære nogle former for tynde metaller, da vi har set tynde folier på op til ,012" blive skåret med vores fiberlasere.

Kontakt vores testlaboratorium for at drøfte, hvad du har brug for ifm. metalskæring, og se, om det kan fungere med vores systemer.

Ja, laseren er helt sikker at betjene. Det er en laser i Klasse 2 – 1 mW CW maksimum 600-700 nm, hvilket betyder, at laseren er sikret med blokeringsanordninger, så den ikke kører, hvis dørene til systemet er åbne. Det er ikke nødvendigt med særligt sikkerhedsudstyr for at betjene laseren.

Prisen for at have laseren tændt kan let regnes ud ved at indsætte prisen for elektricitet ind i følgende formel, der bruger laseren med det højeste watt-tal, nemlig 120 watt.

Typisk maks. strømforbrug = 1560 watt (dette forudsætter fuld ydeevne, hvor laseren konstant er tændt). Hvis elektricitet koster 2,29 kr./kWh i dit område, koster det 3,57 kr. i timen at køre laseren. Eller ca. 3,5 kr. i timen eller 28 kr. pr. arbejdsdag på otte timer. (1560 x 2,29)/1000 = 3,57

Nej, én laser klarer alt! Vores CO2-lasersystemer graverer og skærer de fleste materialer, der ikke er metal, og graverer belagte metaller. Du kan finde flere oplysninger om, hvilke materialer du kan gravere og skære, på siden Materialer.

Laseren kan indstilles til kun gravering (rasertilstand), kun skæring (vektortilstand), eller den kan udføre begge handlinger i kombineret tilstand. Laseren ved, hvilke dele der skal graveres, og hvilke dele der skal skæres, baseret på linjebredden, som er nem at indstille i din software til grafisk design.

Investering i en ny computer er en god måde at sikre på, at du får mest muligt ud af dit nye laserudstyr. Hvorfor? Fordi software i dag kræver en masse processorkraft og hukommelse fra computeren for at fungere ordentligt. En god computer vil ikke gøre en kæmpe forskel i, hvordan din laser kører, men sammenlignet med en langsom computer sparer den dig for en masse tid og frustration med opsætning af de illustrationer, som du "udskriver" til laseren. Mange brugere køber ikke nye computere til at bruge med deres nye laser, fordi deres nuværende computere er fuldt ud tilstrækkelige. Der er ikke nogen magisk grænse for, hvornår en computer er for langsom. Hvis du er tilfreds med din nuværende computers ydeevne og hastighed, er der sandsynligvis ingen grund til at købe en ny. Følgende anbefalinger er blot løsninger, du kan overveje, hvis det er nødvendigt med en ny computer.

En ny computer behøver ikke at være dyr for at arbejde godt. Selv mange prisbillige computere i dag fungerer godt til anvendelse med lasere. Så længe du ikke køber den billigste computer, du kan finde, burde den være god nok. Noget, du bør undgå, er en computer med en Intel Celeron-processor. Selv om det er en god processor og kan fungere med laseren, kan den ikke bearbejde grafik med den hastighed, de flest laserbrugere ønsker.

  • Operativsystem: Alle nye Epilog Laser-maskiner er konstrueret til at arbejde med alle versioner af Windows-operativsystem 2000, XP, Vista, 7, 8 eller 10.

    Fusion-laserserien er også kompatibel med Mac-operativsystemerne OS X 10.7 og nyere. Læs mere om vores Fusion Mac-driver her.
  • RAM (Random Access Memory): 512 MB anbefales. RAM er lidt ligesom korttidshukommelsen. Den er hurtig, let at få adgang til for computeren og får tidskrævende opgaver til at gå meget hurtigere, hvis du har meget af det. De fleste brugere kan ikke mærke forskel, hvis de føjer mere end 512 MB til deres system, men næsten alle brugere vil mærke den hastighedsforskel, som 512 MB giver sammenlignet med 256 MB (256 MB er i bund og grund det næste skridt ned fra 512 MB).
  • Processorhastighed: Med en hurtigere processor kan du klare flere opgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendigt at købe den hurtigste processor på markedet, men du skal helst have enten en AMD Athalon-processor eller en Intel Pentium IV-processor (køb ikke en computer med en Intel Celeron-processor; de er for langsomme til grafikprogrammer). Processorhastighed forbedres hele tiden, men en processorhastighed på omkring 2,0 GHz eller hurtigere er et godt sted at starte.
  • 10/100 Netværkskort (NIC): Alle nye computere har som standardudstyr en 10/100-netværksforbindelse. Ud over at gøre det muligt at kæde flere computere sammen i et netværk gør denne teknologi det også muligt at udskrive direkte fra computeren til Epilog-systemet. Der medfølger et netværkskrydskabel med hvert lasersystem, der betyder, at en computer kan udskrive til et enkelt Epilog-system.
  • 20-30 GB harddisk: Dette er den permanente hukommelse i computeren. Mange brugere føler, at man ikke kan have en harddisk, der er stor nok, men til de fleste laseranvendelser er 20 eller 30 GB tilstrækkeligt til flere års lagring. Heldigvis sætter de fleste computerproducenter i dag harddiske på mindst 20 GB i nye computere. Hvis du er i tvivl, så køb større, end du tror, du har brug for. Det er så billigt, så det er det værd for at få ro i sindet, når du har det tilgængeligt.

Epilog Mini 18: 3,75" (95,25 mm)

Epilog Mini 24: 5" (127 mm)

Epilog Helix 24: 8" (203 mm)

+/- 0,01" (0,254 mm) over hele bordet
0,003" - 0,005" (0,0762 - 0,127 mm)

Mini 18 og 24 har en statisk bordvægt på 50 pund (22,7 kg) og en vægt på løftebordet på 25 pund (11,5 kg).

Helix 24 har en statisk bordvægt på 70 pund (32 kg) og en vægt på løftebordet på 30 pund (14 kg).

Send os en e-mail, eller ring til os på +1 303 277 1188. Vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

help desk software
Portions of this page translated by Google.