zing laser machine series

Epilog Zing-laserserien

Zing Laser-maskinerne omfatter måske begyndersystemer, men de leverer bestemt ikke begynderresultater. Disse billige bordenheder er det perfekte valg til én, der starter en virksomhed eller gerne vil udvide med endnu en laser.

mini helix laser machines

Epilog Legend-laserserien

Øg produktionskapaciteten med et lasersystem fra Legend-serien. Legend-laserserien omfatter tre populære modeller: lasersystemerne Epilog Mini 18, Mini 24 og Helix, der leverer gravering på op til 1200 dpi og servomotor for op til 30 % mere hastighed.

fusion laser machine series

Epilog Fusion M2-laserserien

Fusion M2-laserserien er den nyeste tilføjelse til Epilog Lasers liggende systemsortiment. Den har større arbejdsområder og indstillinger for højere watt-tal for laserrøret for at opnå en højere produktionsmængde og muligheder for en tykkere skæring. Gravér, skær og mærk alle typer materialer med et Fusion M2-lasersystem, der har den højest tilgængelige skærekvalitet.

laser machines epilog fiber lasers

Epilog Fiber Laser-systemer

Gravér stregkoder, serienumre og logoer på ubehandlet metal, og radér plastikdele og -værktøj. Liggende systemer med flyvende optik er den perfekte løsning til prisbillig gravering på ubehandlet metal og plastikdele.


Epilog G2 Galvo Laser-serien

Det nyeste medlem af Epilog Laser-familien er G2 Galvo-fiberlaseren. Denne maskine har en unik linseteknologi med dynamisk fokus og er den første galvanometerenhed med et graveringsområde på 24" x 24" (609 x 609 mm) med en fast position.

help desk software
Portions of this page translated by Google.