zing-lasermaskinserie

Epilog Zing-laserserien

Zing Laser-maskinerne omfatter måske begyndersystemer, men de leverer bestemt ikke begynderresultater. Disse billige bordenheder er det perfekte valg til én, der starter en virksomhed eller gerne vil udvide med endnu en laser.

mini helix-lasermaskiner

Epilog Legend-laserserien

Up your production capabilities with a Legend laser series system. Featuring up to 1200 dpi engraving and servo motors for up to 30% more speed, the Legend laser series includes the popular Epilog Mini 24 and Helix laser systems.

fusion-lasermaskinserie

Epilog Fusion Pro-laserserien

Fusion Pro-laserserien er den nyeste tilføjelse til Epilog Lasers linje af lasermaskiner. Den byder på vores største arbejdsområde, højeste hastighed og højeste graveringskvalitet til dato. Dertil kommer berøringsskærmstyring og vores spritnye IRIS™-kameraplaceringssystem.

epilog fibermark-lasermaskine

Epilog FiberMark S2

Gravér stregkoder, serienumre og logoer på ubehandlet metal, og radér plastikdele og -værktøj. Systemet med flyvende optik er den perfekte løsning til prisbillig gravering på ubehandlet metal og plastdele.


Epilog G2 Galvo Laser-serien

Med en enestående linseteknologi med dynamisk fokus er G2 Galvo-fiberlaseren den første galvanometerenhed med et graveringsområde på 609 x 609 mm (24" x 24" 609) med en fast position.

help desk software
Portions of this page translated by Google.