Epilog Zing-laserserien

Epilog Zing-begynderlaserserien er Epilogs mindste graveringsmaskiner, men med den kendte Epilog-kvalitet. Epilog Zing-laseren er perfekt til alt fra hjemmebrug til opstart af en virksomhed og udfører gravering i høj kvalitet til den lave pris, du søger.

Uanset om du er på udkig efter din første laser til at begynde i lasergraverings- og -skærebranchen, eller du vil føje en ny laser til dit sortiment, er Epilog Zing et fortrinligt valg takket være den fremragende graveringskvalitet og lave pris.

Og vi er stolte af at fortælle, at det er 100 % designet, udviklet og bygget i USA!


Rundbord til cylindriske genstande

Med rundbordet kan du gravere vinflasker, krus, glas, lommelygter og meget mere.

Vi introducerer rundbordet til Zing 24-laseren! Nu kan du gravere vinflasker, krus, glas, lommelygter eller andre cylindriske genstande med en diameter på op til 5,25" (133,4 mm) på Epilog Zing-laseren.

Denne maskine er så intuitiv og let at bruge. Du kan skifte fra ét glas til et andet på få sekunder, uden at skulle fjerne rundbordet fra gravøren. Derudover giver vores varemærkebeskyttede design en nøjagtig billedskalering, så du ikke skal angive diameter- eller omkredsberegninger.

Opsætningen er let: Placer produktet på rundbordet, hæv eller sænk sakseliften, så den er i niveau med graveringsområdet, og print til laseren.

*Rundbordet er ikke tilgængeligt til Zing 16.*PhotoLaser Plus-software

Billedbehandlingssoftware, der optimerer dine fotografier til gravering på en række forskellige materialer.

PhotoLaser Plus højner standarden for fotogravering med din Epilog Zing-begynderlaserserie ved let at behandle fotos til gravering på alle typer materialer.

Er du på udkig efter et system, der graverer enestående fotografier? Hvad med et system, der graverer fotos på en konsistent, forudsigelig måde til dine kunder?

Epilog Laser har slået sig sammen med CADLink for at levere branchens bedste billedbehandlingssoftware: PhotoLaser Plus. Med den brugervenlige softwaregrænseflade og de effektive billedbehandlingsværktøjer kan du skabe fotogravering af branchens højeste kvalitet.Vektorskæregitter

Få en bedre kantkvalitet ved laserskæring.

Vektorskæregitteret på Epilog Zing-laseren benyttes til at løfte de materialer, der skæres, over arbejdsfladen. Dette gør det muligt for laserstrålen at passere rent gennem det materiale, du skærer, og reducerer drastisk refleksioner på undersiden.

Luftrummet under vektorgitteret er forbundet til udsugningen, så røgen ikke blot fjernes fra oversiden af materialet, men også fra undersiden.

Modeller i Epilog Zing-laserserien

Der er to modeller at vælge imellem, afhængig af hvad du skal bruge.

Epilog Zing 16-laser: Med begyndermodellen i vores laserproduktsortiment, Epilog Zing 16, får du et arbejdsområde på 16" x 12", men en gravering af allerhøjeste kvalitet. Et lille, prisbilligt lasersystem af høj kvalitet fra Epilog Laser. Vi har ikke sparet på noget her; du får et metalkabinet, eksklusive komponenter og den graveringskvalitet, som Epilog Laser er kendt for. Alt dette – oven i købet fremstillet i USA!

Epilog Zing 24-laser: Gå et trin op til Epilog Zing 24, hvis du ønsker et større arbejdsområde (24" x 12"), der kan holde de fleste standardmaterialer til gravering. Med et større arbejdsområde og flere funktioner er denne laser et økonomisk overkommeligt valg til dem, der har brug for flere funktioner, end man finder i en begyndermaskine. Du kan let få plads til de mest almindelige størrelser af materialer til gravering på det store arbejdsområde på 24" x 12" (610 x 305 mm), og valget af ydeevne på op til 60 watt betyder, at du kan skære gennem tykkere materialer og gravere ved højere hastigheder. Epilog Zing 16-lasersystemet er en stærk maskine blandt begynderlasersystemerne.

Tekniske specifikationer for Epilog Zing-serien

Epilog Zing 16 Epilog Zing 24
Graveringsområde 16" x 12"
(406 x 305 mm)
24" x 12"
(610 x 305 mm)
Maksimumtykkelse for materialet 4.5" (114 mm) 7.75" (197 mm)
Laserens watt-tal 30 eller 40 watt 30, 40, 50 eller 60 watt
Laserkilde Avancerede, digitalt styrede og luftkølede CO2-laserrør er helt modulære, permanent justerede og kan udskiftes på stedet.
Intelligent hukommelseskapacitet Lagring af flere filer op til 64 MB. Med en rullende buffer kan filer af alle størrelser graveres.
Air Assist Fastgør en luftkompressor til den medfølgende Air Assist for at lede varmen og brændbare gasser væk fra skærefladen ved at rette en konstant strøm af trykluft hen over skærefladen.
Laser Dashboard Laserens Dashboard™ styrer din Epilog Lasers indstillinger fra en række softwarepakker, fra design- og regnearksprogrammer til pakker med CAD-tegning.
Synlig rød prik Da laserstrålen er usynlig, har du med den røde prik på Epilogs Zing-laser en visuel reference, så du kan se, hvor laseren kører.
Flytbar start Ved gravering af elementer, der er svære at anbringe i laserens øverste hjørne, kan du manuelt angive en ny startposition med Zing-laserseriens praktiske funktion Moveable Home Position (Flytbar startposition).
Driftstilstande Optimeret raster-, vektor- eller kombineret tilstand
Bevægelsesstyringssystem Små højhastighedsstepmotorer.
X-akselejer Afskærmet rulleleje på en keramisk belagt styreskinne af aluminium.
Remme Avancerede kevlarremme.
Opløsning Brugerstyret fra 100 til 1000 dpi.
Hastigheds- og ydeevnestyring Styr hastigheden og ydeevnen ved hjælp af en computer eller manuelt i intervaller på 1 % til 100 %. Vektorfarvetilknytning forbinder hastighed, ydeevne og fokus til enhver RGB-farve.
Printoverflade 10 Base-T Ethernet- eller USB-forbindelse. Kompatibel med Windows® XP/Vista/7/8/10.
Størrelse (B x D x H) 28.75" x 22.125” x 11.75”
(730 x 562 x 298 mm)
38" x 27.25" x 15" (965 x 692 x 381 mm)
Vægt 95 lbs (43 kg) 140 lbs (64 kg)
Elektriske krav Strømforsyningen skifter automatisk fra 110 til 240 volt, 50 eller 60 Hz, enfaset.
Maksimumbordvægt Zing 16 og 24 har en statisk bordvægt på 50 pund (22,7 kg) og en vægt på løftebordet på 25 pund (11,5 kg).
Ventilationssystem En ekstern udstødning på 350-400 CFM (595-680 m3/t) til den udvendige eller indvendige filtreringsenhed er påkrævet. Der er én udgangsport, som er 4" i diameter.

Videoer om Zing-laserserien

Se videoer om de kreative anvendelser af lasermaskinen, der er tilgængelige til ejere af et Epilog Zing-lasersystem, og den lange række materialer Epilog Zing-laseren kan gravere og mærke.

Kreative anvendelser af laseren

træbriller

Laseranvendelser for virksomhedsejere og entreprenører.

Se nu

Gravering af aztekisk kalender

gravering af en aztetisk kalender

Vi graverer vores berømte aztekiske kalendergrafik med en Zing-laser.

Se nu
Gravér Skær
Træ x x
Akryl x x
Stof x x
Glas x
Belagt metal x
Keramik x
Delrin x x
Klæde x x
Læder x x
Marmor x
Billedramme x x
Melamin x x
Papir x x
Mylar x x
Hårdt pap x x
Gummi x x
Træfiner x x
Glasfiber x x
Malet metal x
Flise x
Plast x x
Kork x x
Corian x x
Anodiseret aluminium x
Rustfast stål *
Messing *
Titanium *
Ubehandlet metal *
* CO2-lasere mærker ubehandlet metal, når det er belagt med et middel til mærkning af metal. Besøg vores side om lasermærkning af metal for at få flere oplysninger.
Har du et materiale, vi skal teste for dig? Vores laboratorieteam vil med glæde hjælpe dig.

Vi er stolte af at kunne sige, at alle Epilog Laser-systemer er 100 % designet, udviklet og bygget i USA på vores hovedkvarter i Golden, Colorado.

Ja! Selv vores berømte aztekiske kalendergravering laves på Epilog Zing-laseren. Epilog Zing er ikke lige så hurtig som Legend-serien, men billedkvaliteten er ren Epilog.

Ja! Der er høj efterspørgsel efter individuel tilpasning og specialfremstilling af produkter. En glimrende måde at nå mulige nye kunder på og tilbyde en højt værdsat service til din nuværende kundebase er at udvide din forretning med en lasergraveringsservice. Hvis du er i tvivl, om det kan betale sig at eje et CO2-lasersystem, kan du besøge siden Anvendelser eller læse vores mange Succeshistorier fra kunderne.

Kig på LaserBits' websted, som er en leverandør af materialer, der er egnet til lasergravering, hvis du vil have indsigt i rentabiliteten for lasergraverede produkter. Her kan du finde købspriser for råmaterialer, der egner sig til brug i en lasermaskine, og den vejledende udsalgspris for de samme produkter, når de er blevet lasergraveret.

Se også den nye vejledning til at starte din egen graverings- og skærevirksomhed for at se de praktiske detaljer omkring at starte en ny laservirksomhed.

Du kan gravere scannede fotos, logoer, bitmaps, andre billeder, tekst og AutoCAD-filer. I bund og grund: Hvis du kan udskrive det, kan du gravere det.

Du skal bruge en vektorbaseret grafik, f.eks. en .eps.- eller Illustrator-fil, hvis du vil skære.

Husk på, at jo højere kvaliteten af den grafik, du arbejder med, er, jo bedre graveringsresultat opnår du.

Ja. Vores fiberlasersystemer er konstrueret til permanent mærkning af næsten alle typer ubehandlet metal. Fiberlaserlinjen blev konstrueret med fokus på kombinationen af prisbillighed og høj kvalitet. Fusion M2-serien indeholder et arbejdsområde på 32" x 20" (812 x 508 mm) eller 40" x 28" (1016 x 711 mm). Fusion M2-laserens liggende design med flyvende optik er revolutionært inden for fiberlasersystemer og kan på kort tid mærke metaller over et stort arbejdsområde.

Og selv om vores CO2-lasersystemer primært er konstrueret til at gravere og skære i materiale, der ikke er metal, kan de også benyttes til at mærke metaller ved hjælp af et middel til metalmærkning. Download vores PDF for at få flere oplysninger om mærkning af metal med et CO2-lasersystem.

Da vi bruger energisparende CO2 (30 til 120 watt) og fiberlasere (10 til 50 watt), mærker strålen tydeligt på belagt og ubehandlet metal, men vores systemer er ikke velegnede til skæring i metal. Vores fiberlasersystemer kan være velegnede til at skære nogle former for tynde metaller, da vi har set tynde folier på op til ,012" blive skåret med vores fiberlasere.

Kontakt vores testlaboratorium for at drøfte, hvad du har brug for ifm. metalskæring, og se, om det kan fungere med vores systemer.

Ja, laseren er helt sikker at betjene. Det er en laser i Klasse 2 – 1 mW CW maksimum 600-700 nm, hvilket betyder, at laseren er sikret med blokeringsanordninger, så den ikke kører, hvis dørene til systemet er åbne. Det er ikke nødvendigt med særligt sikkerhedsudstyr for at betjene laseren.

Prisen for at have laseren tændt kan let regnes ud ved at indsætte prisen for elektricitet ind i følgende formel, der bruger laseren med det højeste watt-tal, nemlig 120 watt.

Typisk maks. strømforbrug = 1560 watt (dette forudsætter fuld ydeevne, hvor laseren konstant er tændt). Hvis elektricitet koster 2,29 kr./kWh i dit område, koster det 3,57 kr. i timen at køre laseren. Eller ca. 3,5 kr. i timen eller 28 kr. pr. arbejdsdag på otte timer. (1560 x 2,29)/1000 = 3,57

Nej, én laser klarer alt! Vores CO2-lasersystemer graverer og skærer de fleste materialer, der ikke er metal, og graverer belagte metaller. Du kan finde flere oplysninger om, hvilke materialer du kan gravere og skære, på siden Materialer.

Laseren kan indstilles til kun gravering (rasertilstand), kun skæring (vektortilstand), eller den kan udføre begge handlinger i kombineret tilstand. Laseren ved, hvilke dele der skal graveres, og hvilke dele der skal skæres, baseret på linjebredden, som er nem at indstille i din software til grafisk design.

Investering i en ny computer er en god måde at sikre på, at du får mest muligt ud af dit nye laserudstyr. Hvorfor? Fordi software i dag kræver en masse processorkraft og hukommelse fra computeren for at fungere ordentligt. En god computer vil ikke gøre en kæmpe forskel i, hvordan din laser kører, men sammenlignet med en langsom computer sparer den dig for en masse tid og frustration med opsætning af de illustrationer, som du "udskriver" til laseren. Mange brugere køber ikke nye computere til at bruge med deres nye laser, fordi deres nuværende computere er fuldt ud tilstrækkelige. Der er ikke nogen magisk grænse for, hvornår en computer er for langsom. Hvis du er tilfreds med din nuværende computers ydeevne og hastighed, er der sandsynligvis ingen grund til at købe en ny. Følgende anbefalinger er blot løsninger, du kan overveje, hvis det er nødvendigt med en ny computer.

En ny computer behøver ikke at være dyr for at arbejde godt. Selv mange prisbillige computere i dag fungerer godt til anvendelse med lasere. Så længe du ikke køber den billigste computer, du kan finde, burde den være god nok. Noget, du bør undgå, er en computer med en Intel Celeron-processor. Selv om det er en god processor og kan fungere med laseren, kan den ikke bearbejde grafik med den hastighed, de flest laserbrugere ønsker.

  • Operativsystem: Alle nye Epilog Laser-maskiner er konstrueret til at arbejde med alle versioner af Windows-operativsystem 2000, XP, Vista, 7, 8 eller 10.

    Fusion-laserserien er også kompatibel med Mac-operativsystemerne OS X 10.7 og nyere. Læs mere om vores Fusion Mac-driver her.
  • RAM (Random Access Memory): 512 MB anbefales. RAM er lidt ligesom korttidshukommelsen. Den er hurtig, let at få adgang til for computeren og får tidskrævende opgaver til at gå meget hurtigere, hvis du har meget af det. De fleste brugere kan ikke mærke forskel, hvis de føjer mere end 512 MB til deres system, men næsten alle brugere vil mærke den hastighedsforskel, som 512 MB giver sammenlignet med 256 MB (256 MB er i bund og grund det næste skridt ned fra 512 MB).
  • Processorhastighed: Med en hurtigere processor kan du klare flere opgaver på kortere tid. Det er ikke nødvendigt at købe den hurtigste processor på markedet, men du skal helst have enten en AMD Athalon-processor eller en Intel Pentium IV-processor (køb ikke en computer med en Intel Celeron-processor; de er for langsomme til grafikprogrammer). Processorhastighed forbedres hele tiden, men en processorhastighed på omkring 2,0 GHz eller hurtigere er et godt sted at starte.
  • 10/100 Netværkskort (NIC): Alle nye computere har som standardudstyr en 10/100-netværksforbindelse. Ud over at gøre det muligt at kæde flere computere sammen i et netværk gør denne teknologi det også muligt at udskrive direkte fra computeren til Epilog-systemet. Der medfølger et netværkskrydskabel med hvert lasersystem, der betyder, at en computer kan udskrive til et enkelt Epilog-system.
  • 20-30 GB harddisk: Dette er den permanente hukommelse i computeren. Mange brugere føler, at man ikke kan have en harddisk, der er stor nok, men til de fleste laseranvendelser er 20 eller 30 GB tilstrækkeligt til flere års lagring. Heldigvis sætter de fleste computerproducenter i dag harddiske på mindst 20 GB i nye computere. Hvis du er i tvivl, så køb større, end du tror, du har brug for. Det er så billigt, så det er det værd for at få ro i sindet, når du har det tilgængeligt.
Zing 24 kan holde dele på rundbordet med kant med en diameter på op til 5,25".
Zing 16 og 24 har en statisk bordvægt på 50 pund (22,7 kg) og en vægt på løftebordet på 25 pund (11,5 kg).
Send os en e-mail, eller ring til os på +1 303 277 1188. Vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

help desk software
Portions of this page translated by Google.