Velkommen tilbage til Epilog Studio! I dette afsnit skal vi se nærmere på personlige værnemidler og lave et ansigtsværn i akryl, der er hurtigt at skære og samle, og som kan hjælpe dem, der arbejder i forreste linje under COVID-19-pandemien.

As an alternative to PETG plastic, we’ll be using thin flexible clear acrylic, and we've included various vendors below.

Der skal lyde en særlig tak til Jason Reizner fra Bauhaus Form + Function Lab på Bauhaus-Universität Weimar i Tyskland for deres Bauhaus Uni Visor-designfil, der er udgivet under Creative Commons. Filen indeholder et todelt pandebånd, der er tilpasset mindre lasere med et arbejdsområde på 24" x 12" (610 x 305 mm) samt en samlingsvejledning.

 

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en 80 watt Fusion Pro 32:

Akrylskæring

Vektor // Hastighed: 20 % // Ydeevne: 100 % // Frekvens: 100 %


Sådan kommer du i gang

Til dette projekt bruger vi vores Fusion Pro-lasermaskine med IRIS-kameraregistreringsteknologi. Vi begynder med at placere Crystal Gloss Acrylic-arket på 24" x 12" (60 cm x 30 cm) i lasermaskinen.

Fusion Pro 80 W-lasermaskine 32 x 20
gennemsigtigt blank akrylark på laserunderlag

Derefter bruger vi autofokusfunktionen og bringer materialet i fokus til skæring.

autofokuser lasermaskinen til gennemsigtig akryl

Filoplysninger og forberedelser inden udskrivning

Vi har klargjort projektfilen i forskellige formater (CDR, AI, PDF og EPS), så husk at tjekke downloadmappen for at finde den/dem, du vil bruge.

Filtypemuligheder for Bauhaus Uni Visor-fil i Adobe Illustrator

Vi har skæringsfilen åben i vores software, og du vil bemærke, at der er to udgaver af ansigtsværnets pandebånd. Udgave A kræver en større laser og et større akrylark, mens udgave B er blevet omkonfigureret, så det passer til mindre lasere og et akrylark på den gængse størrelse 24" x 12" (60 cm x 30 cm).

Bauhaus Uni Visor-fil i Adobe Illustrator

Inden vi udskriver jobbet til laseren, skal vi vælge de dele, vi har brug for, og placere dem i en ny filopsætning for et plastark på 24" x 12" (60 cm x 30 cm). Derefter giver vi alle vores skærelinjer en enkelt farve, i dette tilfælde sort.

isoler delene, der skal udskrives og skæres giv alle linjerne, der skal laserskæres, en sort farve

Udskrivningsproces og laserparametre

Nu er vores dele indsat i den nye fil, og alle linjerne har fået samme farve. Så kan vi udskrive vores skærelinjer til laseren og anvende de påkrævede indstillinger til at skære delene til ansigtsværnet.

adobe illustrator-udskrivningsdialog for ansigtsværn

I Epilogs softwarepakke indstiller vi nu procestypen til vektor, hastigheden til 20 %, effekten til 100 % og frekvensen til 100 %, hvorefter vi udskriver filen til laseren, så vi kan skære. Afhængig af konfigurationen og wattforbruget i dit Epilog Laser-system samt tykkelsen og typen af det materiale, du bruger, anbefaler vi, at du kører et par testskæringer for at justere indstillingerne til netop din lasermaskine.

Udskæringsindstillinger (akryl)
Machine: 80-Watt CO2 Fusion Pro
Hastighed20 % Magt100 % Frequency100 %
(Be sure to check the recommended materials settings in your machine's manual.)
Epilog Dashboard – IRIS-kameraregistrering af fil til ansigtsværn Epilog Dashboard – indstillingsparametre for ansigtsværn i akryl

Ved laserskæreren

Henne ved lasersystemet vælger vi nu vores laserjob på berøringsskærmens kontrolpanel og trykker på Go-knappen for at begynde at skære vores dele.

tryk på Go for filen til ansigtsværn på kontrolpanelet
indstillinger og parametre for skæring af ansigtsværn i akryl

Lasermaskinen skærer hurtigt det todelte pandebånd og delene til selve ansigtsværnet ud af det tynde, gennemsigtige akryl.

samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 1
samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 2
samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 5
samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 6

Forberedelse og samling af Bauhaus-maske

Når alle akryldelene til ansigtsværnet er skåret, fjerner vi dem fra laserunderlaget og begynder at fjerne afdækningen fra begge sider af de tre dele, der udgør ansigtsværnet.

fjernelse af afdækning fra en side af akrylen1
fjernelse af afdækning fra en side af akrylen2
afdækningen er fjernet fra alle tre akryldele

Når afdækningen er fjernet, kan vi begynde at samle vores maske ved hjælp af Bauhaus' samlingsvejledning.

bauhaus assembly guide pdf instructions

For the two-part headband section, begin by combining the two headband pieces together and locking them in with the locking tab.

face shield head band assembly part 1
face shield head band assembly part 2
face shield head band assembly lock part 3

Once we have the headband pieces connected, we’ll insert the headband through the face shield holes and utilize the Bauhaus instructions from this point forward to complete assembling the face shield.

samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 1 samling af akrylpandebånd og del til ansigtsværn 2

You may need to test fit the headband and make adjustments for the user, but once fitted properly, the headband should sit comfortably, as shown here.

ppe-acrylic-face-shield-side-view-assembled
ppe-acrylic-face-shield-back-headband-view-assembled

And there you have it! A PPE face shield quickly created with an inexpensive sheet of thin acrylic and an Epilog Laser machine. Thanks for watching, and please stay safe and healthy

covid-19 ppe face shield mask completed by Epilog Laser


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.