Disse baseballbat-krus i træ er en fin gave til fædre, spillere, trænere og mange andre. Ved hjælp af rundbordet er det både hurtigt og nemt at lasergravere baseballbat-krus. Uanset om du laver en tilpasset gave til en ven eller et familiemedlem, eller om du tilføjer et nyt og enestående produkt til dit showroom, vil disse lasergraverede baseballbat-krus være populære blandt kunderne.

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en 60 watt Helix:

Raster // Hastighed 40 % // Ydeevne 100 % // DPI 300 // Standard-dithering // Center-center-gravering


Trin 1: Gør illustrationerne klar

Åbn designfilen, og tilpas efter behov. Da vi behandler en cylindrisk genstand på rundbordet, skal du rotere illustrationen 90 grader, så den matcher genstandens placering. Vores eksempelfiler omfatter enkle baseballsyninger samt et eksempel på en tekst, der passer til en gave til en træner.

Designfiler til lasergravering af baseball-cylindre

Trin 2: Opsætning

Opsætning af rundbordet: Sænk graveringsbordet, fjern vektor- eller graveringsbordet og krummebakken, og sluk for maskinen. Slut rundbordet til, og genstart laseren. Laserhovedet flytter til en ny startposition for rundbordet. Indsæt kruset: Placer baseballbat-kruset på rundbordet. Brug et vaterpas for at sikre, at genstanden er i vater, og indstil maskinens fokus manuelt. Hvis du bruger center-center-graveringsfunktionen, skal du indstille en ny startposition midt på genstanden ved hjælp af den røde prik (se billedet herunder).

opsætning af rundbordet til lasergravering af baseballbat-krus

Trin 3: Send jobbet til laseren

Når du er tilfreds med placeringen af illustrationen, kan du sende jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskine. Tryk på startknappen. I løbet af få minutter har du en flot gave eller udstillingsgenstand.

igangværende lasergravering af baseballbat-krus
lasergraverede baseballbat-krus


Hvor kan du sælge lasergraverede baseballbat-krus?

  • Onlinebutikker
  • Butikker med sportsudstyr
  • Som gaver til fars dag
  • Gaver til forlovere


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software
Portions of this page translated by Google.