Hej, Ben her fra Epilog, og velkommen igen til Epilog Studio. I denne Halloween-udgave af Epilogs DIY Sample Club viser vi, hvordan man kan gravere en kokosdørmåtte med Halloween-inspireret tekst og skrifttype.

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en 80 watt Fusion Pro 32:

Gravering i kokosbast

Gravering // Hastighed 30 % // Styrke 100 % // Dithering Stucki // Retning nedefra og op


Materialeoplysninger

Kokosbast høstes fra kokosnøddens ydre skal og er en naturlig, fornyelig fiber, der bruges i en række produkter som f.eks. korn- og afgrødesække, børster, reb og dørmåtter.

kokosbast kokosskal råmateriale ubehandlet
kokosbast kokosnød kornsække
kokosbørster til rengøring af skåle
kokosreb bundtet stakket organiseret

Kokosmåtter kan tilpasses personligt på en lang række måder – fra årstidsbestemte temaer til abstrakte mønstre og familienavne – og generere ekstra omsætning i din tilpasningsvirksomhed.

kokosdørmåtte sæsonbetonet dørmåtte græskartema
familienavn kokosdørmåtte lasergravering

Find gratis skrifttyper

Mens vores maskine starter op, vil jeg fortælle jer lidt mere om den Halloween-skrifttype fra Dafont.com, som vi bruger. Dafont er et af de mest populære websteder med gratis skrifttyper. Der er tusindvis af skrifttyper, som er kategoriseret i flere hundrede temaer. Kategorierne med tilgængelige temaer gør det supernemt at finde den perfekte skrifttype til det projekt, du har i tankerne. Du kan finde et link til den skrifttype, vi brugte, i videobeskrivelsen eller nedenfor på siden.

dafont-websted gratis skrifttyper til laserprojekter
gratis halloween-skrifttyper til laserprojekter fra dafont

Sådan kommer du i gang

Lad os først lægge vores kokosdørmåtte på 24” x 18” (610 x 457 mm) ind i vores Fusion Pro 32 80-watt laser. Når vores materiale ligger rigtigt i maskinen, bruger vi den manuelle fokusfunktion til at få materialet i fokus.

placering af kokosdørmåtten i fusion pro-laser
fokusering af fusion pro til kokosmåttens tykkelse

Filoplysninger og forberedelser inden udskrivning

Vi har klargjort projektfilen i forskellige formater (CDR, AI, PDF og EPS), så husk at tjekke downloadmappen for at finde den/dem, du vil bruge.

illustration til halloween-dørmåtte filmuligheder i zip

I CorelDRAW har vi konfigureret vores side, så højden og bredden passer til kokosdørmåtten på 24" x 18" (610 x 457 mm), og skrevet vores Halloween-inspirerede tekst: "Trick or Treat, Wipe Your Feet". Vi anvendte derefter skrifttypen CF Halloween fra Dafont.com.

grafik til halloween-måtte coreldraw til kokosdørmåtte

Derefter udskriver vi vores fil til laseren. Vi har valgt Epilog Engraver som vores printer og udskriver derefter projektfilen til Epilog-kontrolpanelet, hvor vi tilføjer vores materialeparametre og yderligere indstillinger.

udskrivning af halloween-kokosdørmåtte fra coreldraw

Udskrivningsproces og laserparametre

På Epilog-kontrolpanelet er det første, du ser, livevisningen fra Fusion Pro IRIS-kameraet af det stykke af kokosmåtten, der er inden for arbejdsområdet. IRIS-kameraet er inkluderet i alle Fusion-systemer, og denne unikke Epilog-funktion giver dig mulighed for hurtigt at trække og slippe din grafik, hvor den skal vises på et produkt, og derefter udskrive den på det nøjagtige sted.

visning fra iris-kamera med grafik overlejret på kokosdørmåtte

I dette eksempel bruger vi en Home Position øverst til venstre og linealer til at justere placeringen af vores CorelDRAW-side og grafik på kokosmåtten.

kokosmåtte uden skrift placeret i øverste venstre hjørne

På Epilog-kontrolpanelet konfigurerer vi perimeteren for kokosmaterialet.
Bemærk: Afhængigt af konfigurationen og effekten på dit Epilog Laser-system foreslår vi at køre et par testgraveringer for at tilpasse indstillingerne på din specifikke lasermaskine.

Graveringsindstillinger (kokosdørmåtte)
Maskine: 80-watt CO2 Fusion Pro
Hastighed 30 % Effekt100 % Frekvens100 %
(Vi anbefaler indstillingen Wood: Deep Engraving (Træ: Dyb gravering) på Epilog-kontrolpanelet, som er beskrevet i din maskines manual.)
Epilog Dashboard – IRIS-kameraregistrering af fil til ansigtsværn

Når vi har konfigureret materialeparametrene og indstillingerne for Fusion-laseren, er hver Processes Run Time (proceskørselstid) angivet på panelet Processes (processer), og den samlede Run Time for projektet kan findes i det nederste venstre hjørne af Epilog-kontrolpanelet og på Control-panelet, når der udskrives til laseren. Run Time for projektet er et vigtigt værktøj, der effektivt administrerer en lasers workflow og hurtigt opretter tilbud til kunder hos en virksomhed, der er baseret på prissætning med en "timebaseret pris".

epilog-kontrolpanel med visning af run time
epilog-kontrolpanel visning af samlet run time for projektet

Ved laserskæreren

Når parametrene er anvendt og grafikken udskrevet til laseren, skal vi bare trykke på Go-knappen på laseren for at gravere vores kokosdørmåtte.

kontrolpanel med jobvalgsliste, information på display
kontrolpanel med igangværende job, information på display

Med et brancheførende bevægelsesstyringssystem og de højeste graveringshastigheder i branchen klarede Fusion Pro hurtigt kokosdørmåtteprojektet, og se bare, hvor tydelig kontrasten er på mærkningen!

halloweendørmåtte gravering med fusion pro-progression1
 halloweendørmåtte gravering med fusion pro-progression4
halloweendørmåtte gravering med fusion pro-progression 5
halloweendørmåtte gravering med fusion pro-progression 6
halloweenkokosdørmåtte i holder i fusion pro arbejdsområde endelig

Personligt tilpasset kokosdørmåtte

Sådan, kære venner! En sjov og festlig dørmåtte, der er lige til at lægge på dørtrinnet eller i entréen til Halloween!

graveret halloweendørmåtte ved dørtrinnet


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software