Lasergraverede klodser er en indbringende måde at bruge laseren på for laserejere, og de er en populær gave til kommende mødre. Disse søde og alsidige klodser har to formål: Når barnet er helt lille, kan de bruges til at markere månedsdage, og når barnet bliver ældre, er klodserne perfekte til at hjælpe med at lære bogstaver og tal. Se vejledningen nedenfor, så kan du gravere klodser på ingen tid!

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Fusion Pro 32 50w CO2:

Vektor: Hastighed 45 % // Ydeevne 100 % // 500 dpi


Trin 1: Opsætning

Placer træklodserne på bordet. Du kan placere dem i lige linje ved hjælp af en lineal, hvis du har lyst, eller anbringe dem på linje mod kanten af bordet.

Træklodser fordelt inde i laseren

Trin 2: Gør illustrationerne klar

Download ovenstående grafik, og importér den til din grafiksoftware. Juster efter behov. Bemærk, at vi har inkluderet hele alfabetet i filen samt tallene og forskellige dyregrafikker. Du kan lave hele alfabetet eller bare modtagerens navn.

Designfiler til lasergravering af træklodser

Med Fusion Pros kamera kan vi nemt flytte illustrationen på plads fra Epilog-kontrolpanelet. Se videoen herover for at se, hvordan det fungerer. Hvis du ikke har en Fusion Pro, skal du sikre dig, at illustrationen er placeret der, hvor du ønsker det. Du kan tegne en kontur omkring grafikken og sende den til laseren. Derefter aktiverer du den synlige røde prik på maskinens kontrolpanel. Hold låget på laseren åbent, mens du foretager testen, og følg med, når den synlige røde prik følger omridset. I grafiksoftwaren skal du justere grafikken, så den passer til klodserne.

Brug af Fusion Pro-kameraet til at placere illustrationen

Trin 3: Send jobbet til laseren

Send jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskines watt-tal. Vores klodser var ubehandlede, så vi anbefaler at bruge funktionen "nedefra og op"-lasergravering for at undgå, at overskydende røg/restmateriale sætter sig i de indgraverede dele af dit design. Du kan vælge at pudse eller bejdse/male klodserne enten før eller efter gravering.

lasergravering af træklodser
lasergraverede træklodser
gruppe af lasergraverede træklodser

Hvor kan du sælge lasergraverede klodser?

  • Butikker med udstyr til børn
  • Legetøjsbutikker
  • Onlinebutikker
  • Gavebutikker
  • Restauranter


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software