Kunder køber ofte en laser med et specifikt formål for øje, som f.eks. specialfremstilling af pulverlakerede krus eller gravering af fotografier. Men Epilog Laser-maskiner er så alsidige, at virksomhedsejere snart også vil få øjnene op for andre laseranvendelser, som ikke kun kan komme deres virksomhed til gode, men også kan bruges til at udvide deres udbud af tjenester. Et godt eksempel på dette er lasergravering af bygningsskilte. Laservirksomheder med en fysisk butik vil ikke bare kunne lave deres egne skilte hurtigt og enkelt, de vil også kunne tilbyde samme tjeneste til deres kunder. Organisationer som banker, hoteller, hospitaler og skoler har altid brug for skilte til indvendige arealer, hvilket giver gravører en god mulighed for at udvide deres produktsortiment. Vil du gerne vide mere om lasergravering af bygningsskilte? Så se projektet nedenfor for at få flere oplysninger om laserparametre, materialer og vejledning.

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Fusion Pro 80w:

Raster: hastighed 100 % // ydeevne 40 % // 300 dpi

Vektor: Hastighed 50 % // Ydeevne 40 % // Frekvens 100


Trin 1: Gør illustrationerne klar

Åbn designfilen, og tilpas efter behov. Vores fileksempler omfatter kort over virksomheden, skilte, der udelukkende henvender sig til medarbejdere, vejledning om afhentning af post osv.

Designfiler til lasergravering af skilte

Trin 2: Opsætning

Læg dit plastark i laseren. Hvis du bruger en Fusion Pro, skal du trække og slippe din illustration, der hvor du vil gravere.

job manager-visning af illustrationsfiler til skilte

Hvis din maskine ikke er en Fusion Pro, skal du indstille sidestørrelsen til størrelsen på din plast og placere filerne, så du kan gravere, hvor du ønsker det. Hvis du er bekymret for placeringen, kan du altid tegne en vektorboks rundt om hvert stykke og KUN foretage det job med låget åbent og den synlige røde prik aktiveret. Dette giver dig en visuel indikation for, hvor de enkelte skilte vil blive graveret/beskåret.

Trin 3: Send jobbet til laseren

Når du er klar til at gravere/beskære, skal du fjerne boksen, du lige har tegnet, og sende jobbet til laseren.

lasergravering af bygningsskilte

Trin 4: Samling

Når du har graveret og beskåret den farvede plast, skal du beskære den klare bagsideplast til den ønskede størrelse. Brug skyggeeffekterne til at forbinde de to stykker, hvorefter dit graverede og beskårne bygningsskilt er færdigt.

lasergraverede bygningsskilte
lasergraverede bygningsskilte

Hvor kan du sælge lasergraverede bygningsskilte?

  • Hoteller
  • Skoler
  • Hospitaler
  • Biblioteker
  • Restauranter


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software