Efterhånden som folk tiltrækkes af grønnere alternativer til papir og plastik, bliver lasergravering af vinposer i lærred en populær måde at bruge lasere på. Lærred er ikke kun holdbart og alsidigt; det er et miljøvenligt materiale, der kan tilpasses fuldstændigt. Disse genbrugelige lærredsposer, der er pæne og stilfulde, er en formidabel gave til enhver vinentusiast!

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Helix 60w:

Vektor: Hastighed 90 % // Ydeevne 15 % // 300 dpi


Trin 1: Opsætning

Placer lærredsposen på bordet, og sørg for at tape kanterne og håndtaget fast, så de ikke er i vejen. Mål taskens dimensioner, og tilpas størrelsen på din grafik herefter.

Designfiler til lasergravering af vinposer i lærred

Trin 2: Gør illustrationerne klar

Download ovenstående grafik, og importér den til din grafiksoftware. Juster efter behov. For at sikre at grafikken er placeret, hvor du ønsker det, kan du tegne en kontur omkring grafikken og sende den til laseren med en hastighed på 100 og en ydeevne på 0. Derefter aktiverer du den synlige røde prik på maskinens kontrolpanel. Hold låget på laseren åbent, og følg med, når den synlige røde prik følger omridset. I grafiksoftwaren skal du justere grafikken, så den passer til posen.

lasergravering af vinposer i lærred

Trin 3: Send jobbet til laseren

Send jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskines watt-tal. Ved lærredsmateriale og tekstiler generelt bør du starte med høj hastighed og lav ydeevne. Du bør også reducere dpi til 300 for at undgå for stor afbrænding.

Når posen er blevet graveret, kan du tage den tilpassede vinpose i brug eller give den som gave.
lasergraveret vinpose i lærred
samling af lasergraverede vinposer i lærred

Hvor kan du sælge lasergraverede vinposer i lærred?

  • Vingårde
  • Vinudsalg
  • Vinhandler
  • Gavebutikker
  • Restauranter


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software