Uanset om det er til madlavning i udekøkkenet, en lokal restaurant eller til samtalekøkkenet derhjemme, så er disse metalredskaber den perfekte gave til både grillmestre og gourmetkokke. Giv disse redskaber et personligt præg med et logo, et navn eller et kreativt citat. Lasergravering af metalredskaber til madlavning (eller ethvert andet formål) er en hurtig og nem tilpasning, der kan føjes til dit produktsortiment.

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Helix 60w:

Raster: Hastighed 15 % // Effekt 100 % // 300 DPI // Stucki-gravering // Center-center-gravering


Trin 1: Opsætning

Spray redskaberne med et jævnt lag metalmærkningsmiddel på det ønskede graveringsområde. Lad det tørre i mindst 5 minutter. Hvis du har et fiberlasersystem, kan du springe dette trin over.
Download ovenstående grafik, og importér den til din grafiksoftware. Juster efter behov.

Designfiler til lasergravering af metalredskaber

Trin 2: Gør illustrationerne klar

Hvis du bruger center-center-graveringsfunktionen, skal du indstille en ny startposition midt på genstanden ved hjælp af den røde prik. For at sikre at grafikken er placeret, hvor du ønsker det, kan du tegne en kontur omkring grafikken og sende den til laseren med en hastighed på 100 og en effekt på 0. Derefter aktiverer du den synlige røde prik på maskinens kontrolpanel. Hold låget på laseren åbent, og følg med, når den synlige røde prik følger omridset. I grafiksoftwaren skal du justere grafikken, så den passer til redskabet.

metalredskaber i en Epilog Helix, der er klar til at blive lasergraveret

Trin 3: Send jobbet til laseren

Send jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskines watt-tal. Du kan finde de anbefalede materialeindstillinger i maskinens manual. Når du bruger et metalmærkningsmiddel, bør du starte ved lav hastighed og høj effekt.

lasergravering af metalredskaber

Når grafikken er blevet graveret, skal du fjerne mærkningsmidlet med vand, og så kan du tage redskabet i brug eller give det som gave.

færdiggjorte lasergraverede metalredskaber

Hvor kan du sælge lasergraverede køkkenredskaber?

  • Restauranter
  • Isenkræmmere/butikker med køkkenudstyr
  • Gavebutikker
  • Madmesser
  • Som personligt designede indflytningsgaver


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software