Lasergravering af puder og aftagelige pudebetræk er en sjov og nem måde at føje et mere personligt touch til møblerne i hjemmet. Disse pudebetræk i kunstlæder får en flot kontrast, når de graveres med laseren, og kan tilpasses med næsten alle designs eller teksttyper med et tryk på en knap. Få adgang til designfilerne og laserparametrene herunder, så kan du snart komme i gang med at gravere puder.

Download grafik

Hvis du gerne vil bruge illustrationen af kronhjorten, kan du købe den her.


Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Fusion Pro 48 120 W:

Gravering: hastighed 90 % // ydeevne 15 % // 300 DPI // Stucki-gravering


Trin 1: Opsætning

Åbn grafikfilerne, og tilpas dem som ønsket.

grafik til lasergravering af puder

Trin 2: Gør illustrationerne klar

Med Fusion Pros livekamera kan vi nemt flytte illustrationen på plads fra Epilog-kontrolpanelet. Hvis du ikke har en Fusion Pro, skal du sikre dig, at illustrationen er placeret der, hvor du ønsker det. Du kan tegne en kontur omkring grafikken og sende den til laseren. Derefter aktiverer du den synlige røde prik på maskinens kontrolpanel. Hold låget på laseren åbent, mens du foretager testen, og følg med, når den synlige røde prik følger omridset. I grafiksoftwaren skal du justere grafikken, så den passer til pudetrækket.

Brug Fusion Pro-kameraet til at placere illustrationen til lasergravering af puder

Trin 3: Send jobbet til laseren

Send jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskines watt-tal. Du kan finde de anbefalede materialeindstillinger i maskinens manual. Ved gravering af stoffer og tekstiler anbefaler vi generelt, at du starter med en høj hastighed, lav effekt og 300 DPI for at reducere risikoen for at gravere hele vejen gennem materialet.

lasergravering af puder
puder efter tilpasning

Hvor kan du sælge lasergraverede pudebetræk?

  • Som indflyttergaver
  • Til barnedåb
  • Bryllups- eller jubilæumsgaver


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


help desk software