Ingen kan lide en tynd drink, så gør din næste fest eller dit næste arrangement endnu bedre med disse tilpassede isterninger i metal. Disse sjove og praktiske gaveartikler er perfekte til barer, restauranter, destillerier etc. Ved hjælp af et metalmærkningsmiddel eller mærkning med fiberlaser er det let at lasergravere isterninger i rustfrit stål. Læs videre for at få mere at vide om processen.

Download grafik

Materialer, der skal bruges


Vi brugte en Fusion Pro 48 120 W:

Gravering: hastighed 30 % // ydeevne 100 % // 300 DPI // Stucki-gravering


Trin 1: Opsætning

Spray isterningerne med et jævnt lag metalmærkningsmiddel på det ønskede graveringsområde. Lad det tørre i mindst fem minutter. Hvis du har et fiberlasersystem, kan du springe dette trin over. Download ovenstående grafik, og importér den til din grafiksoftware. Juster efter behov.

grafik til lasergravering af isterninger i rustfrit stål

Trin 2: Gør illustrationerne klar

Med Fusion Pros livekamera kan vi nemt flytte illustrationen på plads fra Epilog-kontrolpanelet. Hvis du ikke har en Fusion Pro, skal du sikre dig, at illustrationen er placeret der, hvor du ønsker det. Du kan tegne en kontur omkring grafikken og sende den til laseren. Derefter aktiverer du den synlige røde prik på maskinens kontrolpanel. Hold låget på laseren åbent, mens du foretager testen, og følg med, når den synlige røde prik følger omridset. I grafiksoftwaren skal du justere grafikken, så den passer til klodserne.

Brug Fusion Pro-kameraet til at placere illustrationen på isterninger i rustfrit stål

Trin 3: Send jobbet til laseren

Send jobbet til laseren med de korrekte parametre til din maskines watt-tal. Du kan finde de anbefalede materialeindstillinger i maskinens manual. Når du bruger et metalmærkningsmiddel, bør du starte ved lav hastighed og høj effekt.

lasergravering af isterninger i rustfrit stål
isterninger i rustfrit stål efter tilpasning
samling af lasergraverede isterninger i rustfrit stål

Hvor kan man sælge lasergraverede isterninger i rustfrit stål?

  • Dagligvarebutikker og vinhandlere
  • Onlinebutikker
  • Gavebutikker
  • Restauranter og barer
  • Destillerier


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software