Dette lasergraveringsprojekt indeholder to ting: sjove og festlige personaliserede vinpropper sammen med en elegant holdere til at holde dem på plads under gravering. Holdere er vidunderligt alsidige værktøjer, som kan laves med næsten alle overskydende materialer i dit værksted og kan genbruges fuldstændigt. Disse vinpropper er en ideel lille gave til en polterabend eller et bryllup, på et destilleri eller som housewarminggave. Læs videre for at få mere at vide om disse to lasergraveringsprojekter.

Download grafik
Materialer, der skal bruges

  • Vinpropper
  • Skærebord med stifter (ekstraudstyr). Dette bruges til at skære den holder, der skal holde vinen. Hvis du ikke har et skærebord med stifter, kan du bruge klodser, modellervoks osv. til at støtte hjørnerne af holderens materiale. Bare sørg for, at det er plant hele vejen igennem.
  • Epilog Laser-system

Vi brugte en Fusion Pro 24, 80 W:

Vektorskæring: - Hastighed: 12% // Effekt: 100  % // Frekvens: 100 %
Rastergravering - Hastighed: 60 % // Effekt: 100 % // DPI: 300


Trin 1: Gør illustrationen klar

Tilpas grafikken efter behov. Du kan bruge vores grafik til prøver eller lave dine egne personlige meddelelser.

illustration til lasergraverede vinpropper

Trin 2: Skær en holder

Læg noget overskydende materiale på skærebordet for at skære en skabelon til vinpropperne. Sørg for, at materialet er i fokus ved hjælp af den manuelle fokusmåler. Du kan overveje at nøjes med at skære et eller to huller til at begynde med for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte. Når de korrekte indstillinger er fastlagt, skal du sende hele jobbet til laseren.

Placering af skærebord med stofter i lasermaskine
Placering af skærebord med stofter i lasermaskine

Trin 3 : Placer vinpropperne i holderen

Anbring vinpropperne i holderen, og fokuser bordet. Hvis du bruger en Fusion Edge- eller Fusion Pro-laser, kan du bruge IRIS-kamerasystemet til at sikre, at din illustration er placeret præcist. Hvis du ikke har denne funktion, kan du altid tegne en vektorboks omkring grafikken og kun sende vektorjobbet til laseren med den røde punktmarkør aktiveret. Når den røde prik er over holderen, kan du se præcis, hvor hver grafik skal placeres, og du kan justere den i overensstemmelse hermed.    

Lasergravering af vinpropper

Trin 4: Fastlæg parametrene

Se brugervejledningen for anbefalede indstillinger til gravering/skæring for din maskine og watt-tallet. Indtast indstillingerne på kontrolpanelet, fokuser laseren manuelt, og send jobbet til laseren. Vælg jobbet på maskinen, og tryk på Go.

BEMÆRK: Vi bemærkede, at de sølvfarvede vinpropper kun resulterede i en svag gravering, mens resten gav en bedre kontrast. Hvis du vælger at købe de samme vinpropper, kan du overveje at gravere de sølvfarvede propper separat ved en lavere hastighed eller at afdække dem med tape og derefter fylde graveringen med maling efter gravering.

Lasergraverede vinglas
Lasergraverede vinglas

Hvor kan du sælge lasergraverede vinpropper?

  • Vingårde
  • Forhandlere af spiritus
  • Specialbutikker
  • Som bryllupsgaver eller gaver til polterabend


Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


help desk software