Mærkning af metal med en CO2-laser

CO2-lasermaskiner kan mærke en række belagte metaller direkte, såsom anodiseret aluminium eller pulverbelagt rustfast stål. Men ubehandlet metal reflekterer en CO2-lasers bølgelængde, hvilket betyder, at direkte mærkning typisk kræver en fiberlaserkilde. Heldigvis for CO2-laserejere er der en anden god mulighed. Ubehandlede metaller som titanium eller nikkelbelægning kan forbehandles med et middel til metalmærkning før gravering med en CO2-laser.

Gravering af en patentflaske i rustfast stål, der er belagt med CerMark

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

Hvad kan man skabe?

Med en metalmærkingsspray som CerMark, Enduramark eller LaserBond kan laserejere udføre alle former for spændende (og indbringende) projekter såsom tilpasning af smykker og vedhæng, personalisering af krus i rustfast stål eller endda mærkning af serienumre på metaldele/-komponenter.

Forestil dig mulighederne

Muligheden for at mærke metaller med en CO2-laser åbner døren til mange nye projekter. Der er metalgenstande overalt, fra tilpassede vandflasker og personaliserede telefoner til id-skilte og stregkoder. Hvis du føjer en Epilog Laser-maskine til dit værktøjssæt, kan du drage fordel af disse muligheder for at arbejde på spændende og indbringende projekter.

Kvalitetsmærkning med CO2

Du har ikke brug for en fiberlaser for at opnå metalmærkning af høj kvalitet. Hvis metallet forbehandles med et særligt mærkningsmiddel, kan du let mærke ubehandlet metal med din CO2-laser.

Ikke-destruktiv mærkning

Da du laver en overflademærkning i stedet for at radere ind i selve metallet, går det ikke ud over dets struktur, og det påvirker ikke materialets integritet.

Industrielle og kreative anvendelser

Uanset om du påfører stregkoder til en endeløs strøm af dele eller tilpasser en enkelt termokande, kan en metalmærkningsspray og en laser hjælpe dig med at klare det.

Udforsk

Vores månedlige Sample Club viser flere CO2-metalmærkningsprojekter. Du kan se dem via nedenstående links og få gratis designfiler, som du kan bruge med din egen laser. Sørg for at udforske hele vores Sample Club-katalog, der har mere end 150 inspirerende projekter til at sætte gang i fantasien.

Brugervenlig

Det er så let som at tælle til tre. Da vores lasersystemer fungerer på stort set samme måde som en standardprinter, er arbejdsprocessen enkel.

ikon for lasermaskine

Design

Opret en ny side i din grafiksoftware. Importér eller opret dit eget tilpassede design.

ikon for lasermaskine

Opsætning

Send dit design til laseren. I printerdriveren vælger du de laserparametre, du vil bruge, eller vælger en forudindstillet materialeindstilling fra Epilogs omfattende database.

ikon for lasermaskine

Laser

Vælg din fil i laseren, læg graveringsmaterialet i maskinen, luk døren, og tryk på GO. Laseren klarer resten!

Anbefalinger af maskiner

Uanset om du arbejder på individuelle genstande eller skal håndtere en stor arbejdsmængde, opfylder en Epilog-lasermaskine dine behov. Hvis du ønsker pålidelig og effektiv mærkning af metal, kan du overveje disse maskiner eller se vores komplette produktsortiment.

Hvad kan en laser ellers?

Lasermaskiner åbner op for en verden af muligheder, som gør det muligt for dig at arbejde med talrige materialer på en lang række projekter. Udforsk nogle andre spændende anvendelser af laseren.

help desk software