lasergraveret trædiplom
Anvendelse

Lasergravering af præmier og trofæer Lasergravører til platter, trofæer, navneplader, priser, medaljer og meget mere.

Lasere til præmiebranchen

Selv om vores lasere er i stand til at håndtere mange typer anvendelser, begyndte Epilog faktisk at arbejde med præmier og trofæer tilbage i 1988. Siden da er kunder inden for denne niche gået fra at gravere enkle navneplader på trofæer til at skabe unikke, tilpassede præmier til alle typer lejligheder. En af vores kunder fremstiller endda den eftertragtede Grammy Award – den højeste anerkendelse inden for musik!

Epilog Laser-maskiner er så alsidige og brugervenlige, så du hurtigt og let kan skabe næsten enhver type priser og trofæer, fra virksomhedspriser til produkter til anerkendelse af medarbejdere til sportstrofæer og meget mere.

Laserskåret trofæ i akryl

Få en brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

Hvad kan man skabe?

Uanset om du tilpasser et trofæ, der er fremstillet på forhånd, skærer tilpassede præmier i akryl, tilføjer navneplader til en vandrepokal eller bruger en række materialer til at skabe en unik præmie, gør Epilog-maskiner det muligt at fremstille fantastiske produkter til anerkendelse.

Forestil dig mulighederne

Epilog Laser-maskiner er kompatible med så mange materialer, at lasergravering af priser og trofæer kun er begyndelsen. Tilpassede produkter er store sællerter, så du kan udvide forretningen ud over priser og trofæer og tilbyde en lang række produkter: tilpassede skærebrætter, laserskårne lykønskningskort og invitationer og endda lasergraverede fotografier – den eneste begrænsning er din fantasi.

Anerkendelser fra virksomheden

Uanset om du anerkender præstationen fra en dygtig sælger eller medarbejdere, som konstant gør en ekstra indsats, når det kommer til kundeservice, så kan du vise medarbejderne, at du sætter pris på dem, med en medarbejderpris. Værdsatte medarbejdere er produktive medarbejdere, som bidrager til virksomhedens overordnede succes.

Akademiske præstationer

Akademiske præstationer er værd at anerkende, fra grundskolen til videregående uddannelser. Uanset om du graverer et diplom til en nyuddannet på en træplade eller tilpasser trofæer til det vindende debatteam gør Epilogs maskiner det let at lave priser, der fejrer akademiske præstationer.

Sportspræmier

Epilogs systemer er længe blevet brugt til at fremstille priser og trofæer til sportslige præstationer, fra sandkassefodbold til sport på universitetet. Og det stopper ikke der; andre store sællerter på dette område omfatter graverede medaljer, deltagelsesprodukter såsom vandflasker og bånd og meget mere. Så uanset om du anerkender en dygtig spiller eller et helt hold, kan Epilog hjælpe dig.

Udforsk

Epilog Laser-maskiner kan findes i en lang række brancher rundt om i verden, fra træbearbejdning til fremstilling af skilte. Da vores systemer er så alsidige og brugervenlige, oplever vores kunder ofte, at de går videre fra deres oprindelige brug af maskinerne til at tilbyde mere til kunder. Med et Sample Club-bibliotek fuld af inspiration (og gratis designfiler!) er der stort set ingen grænser for, hvad du kan skabe med en laser!

Enkel at bruge

Det er så let som at tælle til tre. Da vores lasersystemer fungerer på stort set samme måde som en standardprinter, er arbejdsprocessen enkel.

ikon for lasermaskine

Design

Opret en ny side i din grafiksoftware. Importér eller opret dit eget tilpassede design.

ikon for lasermaskine

Opsætning

Send dit design til laseren. I printerdriveren vælger du de laserparametre, du vil bruge, eller vælger en forudindstillet materialeindstilling fra Epilogs omfattende database.

ikon for lasermaskine

Laser

Vælg din fil i laseren, læg graveringsmaterialet i maskinen, luk døren, og tryk på GO. Laseren klarer resten!

Anbefalinger af maskiner

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor produktionsfacilitet, har vi et lasersystem, der kan imødekomme dine behov. Overvej disse maskiner til lasergravering af priser og trofæer, eller kig på vores komplette produktsortiment.

Hvad kan en laser ellers?

Lasere er alsidige maskiner, der fungerer med mange forskellige materialer og kan bruges til at give et unikt præg til næsten alle projekter. Se nogle andre populære anvendelser af laseren.

help desk software