lasergravering af stregkoder

Systemer til lasergravering af stregkoder

Lasergravér dine stregkoder, serienumre og logoer med et Epilog Laser-system. Vores fiberlasersystemer graverer eller mærker alle ubehandlede eller belagte metaller, herunder rustfast stål, værktøjsstål, messing, titan, aluminium og meget mere, hvilket betyder, at du på ingen tid kan lave en lang række mærkningstyper. Uanset om du graverer én del ad gangen eller et helt bord fuld af komponenter, er en fiberlaser et ideelt valg til skræddersyet gravering af stregkoder takket være dens lette konfigurationsproces og præcise mærkningsevner.


indlæser flere stykker til stregkodegravering på én gang

Gravér næsten alle typer metal

indlæser flere stykker til stregkodegravering på én gang

Forsyn flere dele med stregkoder på én gang

Lav en holder til at placere dine dele eller etiketter på, så du kan gravere stregkoder på hundredvis af komponenter på én gang. Du kan let placere holderen med dele i maskinen enten via døren øverst på maskinen eller via adgangsdøren på forsiden.

transportabel gravering af stregkoder i dit hjem

Skift startpositionen

Nem positionering af dine genstande til gravering. Brug øverste venstre hjørne som din startposition, eller flyt laserhovedet til et brugerdefineret sted på graveringsbordet, som vil fungere bedst til din del/komponent.

rundbord

Muligheder med rundbordet

Lasergravér på cylindriske genstande og værktøjer med vores to typer rundborde: et rundbord med kædedrev og hurtig opsætning til enkle former, og et rundbord med treklo til præcis radering.

gravering med dobbelt kildesystem

Mulighed for dobbelt laserkilde
(CO2 og Fiber)

Tilføj muligheden for at gravere og/eller skære akryl, træ, sten, gummi og mere til dit fiberlasersystem med vores dobbelte kildesystem. Vi tilføjer en CO2-laser for at få et lasersystem med højst mulig alsidighed.

An array of items in the Fusion Pro's large work area

Gravér store komponenter og værktøj

Gravér stregkoder på selv dine største komponenter og værktøjer – op til 1219 x 914 x 311 mm (48" x 36" x 12,25") med vores Fusion Pro 48-lasermaskine. Med 5G-accelaration, hastigheder på 165 tommer pr. sekund og IRIS™-kameraplaceringssystem er Fusion Pro et rigtigt godt valg for produktion.

Modtag graverede vareprøver og en brochure over det komplette produktsortiment

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.KAN JEG RADERE STREGKODER PÅ STØRRE KOMPONENTER?

Vores systemers unikke stråling med flyvende optik giver et exceptionelt stort arbejdsområde på op til 40" x 28" (1016 x 711 mm).

DESIGNET TIL BRUGERVENLIGHED

Der er ingen ophavsretligt beskyttet software med vores stregkoderaderingssystem. Konfigurer opgaven i det valgte designprogram, og udskriv til laseren.

HVAD ER LASERKILDEN?

The fiber laser laser source creates a laser beam with a 1062 nm wavelength - ideal for etching metal and marking plastic.

SKAB EN MÆRKNING AF HØJ KVALITET

Der kan graveres billeder på op til 1200 dpi, så stregkoderne kan graveres på selv de mindste flader.

RADÉR FLERE TYPER STREGKODER

Du kan let gravere 2D-, datamatrix- eller UPC-stregkoder eller andre typer stregkoder med en lasergravør fra Epilog Laser.

GRAVÉR FLERE DELE PÅ ÉN GANG

Lav en holder, som du kan placere dine dele på, og gravér hundredvis af komponenter på én gang. Det er ikke nødvendigt med en dedikeret operatør.


Contact us at +45 8640 2120 eller udfyld nedenstående formular for at få flere oplysninger.

Udfyld formularen for at modtage gratis graverede vareprøver og en brochure over det komplette produktsortiment.
download af industriel radering
E-bog om stregkoder og industriel mærkning

Mere end 50 sider med oplysninger om gravering af stregkoder og metalradering, herunder et blik på de forskellige typer mærkninger, du kan lave med en laser, tip til at reducere overordnede cyklustider, hvilke typer lasere der er de bedste til metalradering og meget mere.


Download nu


Populære sider


help desk software
Portions of this page translated by Google.