Sådan lasergraveres fotos med EngraveLab PhotoLaser Plus

Se, hvordan du hurtigt kan forberede fotos til gravering med PhotoLaser Plus.

Med PhotoLaser Plus kan du gravere dine kunders mest detaljerede fotominder – selv dem, der kan være vanskelige at genskabe med en laser, såsom landskaber og under- eller overeksponerede fotos. PhotoLaser Plus fjerner gætværket fra dine fotograveringsprojekter. Når fotoet er blevet behandlet, skal du blot udskrive det til laseren med vores foreslåede materialeindstillinger.

Lad os se på, hvordan processen fungerer.

Forbered fotoet

 1. Begynd med at importere et fotografi til PhotoLaser Plus. Vælg indstillingen "Import".

 2. Vælg derefter et foto.

 3. Klik nu på arbejdsområdet for at placere fotoet.

 4. Derefter skal du ændre størrelsen på fotoet, så det passer til graveringsstykket. I dette eksempel er graveringsstykket 6" x 4".

 5. Tilpas fotoets størrelse til arbejdsområdet, og ændr dpi til den samme opløsning, som du vil bruge på laseren. I dette eksempel graverer vi fotoet ved 600 dpi. Vælg indstillingen "Image Size" i menuen "Image" øverst på skærmen.

 6. Angiv 600 for både den vandrette og den lodrette opløsning, og klik på "Apply".

 7. Så skal du bare anvende de forudindstillede materialefiltre på fotoet og sende fotoet til laseren.

Anvend filtre

 1. Hvis du vil anvende filtrene på dit materiale, skal du vælge "Photo Laser" > "Interactive" i menuen "Transform" øverst på skærmen.

 2. Når panelet "Photo Laser" er åbent, kan du se det originale foto til venstre og et eksempel på fotoet efter behandling i lav opløsning til højre.

 3. I nederste højre side af panelet skal du sørge for, at der er sat hak ved "Exclude White" og "Keep original". Dette vil gøre det lettere at behandle det oprindelige foto til et andet materiale senere.

 4. Derefter skal du klikke på ikonet "Open Folder" og vælge akryl, anodiseret graverbart plastik, glas, læder, marmor eller træ.

 5. Bemærk de to indstillinger for træ ("Wood Setting") blandt mulighederne – "Large" (stor) og "Small" (lille). Den lille mulighed bør bruges til billeder, der er 3" x 3".

 6. I dette eksempel skal du vælges den store indstilling ("Large Images), og derefter trykke på knappen "Open".

 7. Når PhotoLaser er færdig med at anvende filtrene og opdatere eksempelvinduet, skal du klikke på knappen "OK" for at afslutte processen.

Udskriv til laseren

 1. Nu skal du blot udskrive fotoet fra PhotoLaser Plus eller eksportere fotoet ved hjælp af funktionen "Export Image" til dit foretrukne grafikredigeringsprogram for at foretage de sidste ændringer.

 2. I dette eksempel vil vi udskrive fotoet fra PhotoLaser Plus og derefter vise dig en af de fantastiske nye Fusion Pro-funktioner, IRIS™ Camera Positioning-systemet.

 3. Vælg "Print" i menuen "File", vælg derefter "Epilog Engraver" fra printermulighederne, og klik på "OK".

 4. Med den nye Fusion Pro og Dashboard skal du blot trække og slippe illustrationen over det stykke, der er blevet placeret i systemet. Juster indstillingerne for materialet, og tryk på "Print" for at sende jobbet til laseren.

 5. På laseren skal du blot trykke på knappen "Go" for at starte gravering.

 6. Det har aldrig været nemmere at gengive dine kunders yndlingsfotos med forbløffende detaljer. PhotoLaser Plus reducerer den tid, du bruger på at forberede illustrationer til laseren, og gør det nemt at producere forudsigelige resultater af høj kvalitet. Med et Epilog Laser-system og PhotoLaser Plus kan du gengive billeder på træ, marmor, belagt metal, akryl, glas og meget mere.Er du interesseret i en Epilog Laser-maskine? Udfyld formularen på denne side for at modtage en brochure over hele produktsortimentet og skårne vareprøver, eller ring til nedenstående nummer for at få flere oplysninger.


Telefon: +45 8640 2120

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software