Flere industrier benytter lasersystemer

Efterhånden som lasergraverings- og skæresystemer bliver mere tilgængelige og overkommelige, finder flere og flere brancher unikke metoder til at udnytte denne spændende teknologi.

Epilogs systemer er yderst alsidige, og derfor kan virksomhedsejere, designere og producenter bruge dem til en række forskellige formål lige fra egen skiltning til branding og endnu mere. Her ser vi på et par spændende brancher, der benytter laserskærings-/graveringsteknologi til at brande deres virksomhed, personliggøre deres varer og producere enestående kreationer.

Bryllupper

En af de fantastiske ting ved Epilog Laser-systemer er deres evne til at arbejde med forskellige materialer – lige fra skrøbeligt karton eller pergamentpapir til mere hårdføre materialer såsom træ og akryl. Med et Epilog-system kan du både lave detaljerede, laserskårne bryllupsinvitationer (eller save the date-kort eller stedkort) eller gravere og skære træhjerter til en skyggeæske til en bryllupsgæstebog!

Men mulighederne stopper ikke her. Da de lykkelige par arrangerer bryllup på hver deres egen måde, er der utallige muligheder for at lave specialfremstillede produkter, f.eks. champagneglas til bruden og brudgommen, specialfremstillet kagepynt, bryllupsgaver, gæstetjenester og meget mere!

Drikkevarer

Med Epilogs roterende tilbehør er det let at mærke cylinderformede genstande som halvliters glas, kaffekrus og pulverlakerede krus! Afhængigt af størrelsen på dit logo eller design kan du endda lave en holder og fylde bordet med flere elementer og gravere dem alle på én gang! Glas og andre almindelige drikkevarematerialer fungerer fantastisk med laseren og er usædvanligt populære til gravering.

Man kan lave alt lige fra patentflasker, shotglas, vinflasker og meget mere. Drikkevareindustrien løber aldrig tør for idéer til specialfremstillede produkter. Der er utallige nicher at arbejde med, og derfor bruger barer/restauranter, bryggerier, destillerier og ølkældre i hele verden lasersystemer til at gøre reklame for deres virksomhed og produkter.

Smykker og mode

Alle har hver deres egen stil og udtrykker sig med mode på forskellige måder. Lasere kan personliggøre mode og smykker på flere måder og gøre det muligt at lave tøj og accessories, der er lige så unikke som den person, der har dem på. Takket være enten behandlede metaller eller et stof til mærkning af metal har vi set en enorm vækst med personliggjorte vedhæng, amuletter og andre smykker.

Laseren er desuden fantastisk til at skære øreringe, vedhæng og amuletter! Stofskæring og gravering direkte på stof bliver også mere populært med alt lige fra specialdesignede bukser og sko til skæring af varmeoverføringsmaterialer til T-shirts og lignende. Lasere bliver hurtigt mere og mere populære i tøj- og smykkebranchen.

Hvilken branche beskæftiger du dig med?

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan et Epilog Laser-system kan gavne din virksomhed? Udfyld formularen for at få flere oplysninger.

Få en gratis brochure og vareprøver

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig straks en brochure om vores komplette produktsortiment og graverede og skårne vareprøver, der er lavet med vores lasersystemer. Intet slår dét at se slutproduktet med egne øjne.

*
*
*
*
help desk software