En gennemgang af år 2018

Vi ser tilbage på dette års milepæle og resultater.

Medarbejdere, der bowler til Epilogs firmajulefest.

2018 har været et fantastisk år for Epilog, da det var året, hvor vi fejrede vores 30-års jubilæum. Det er utroligt at kigge tilbage og se, hvordan vores virksomhed er vokset i løbet af de sidste tre årtier. Når vi går ind i det nye år, kan vi altid godt lide at kigge tilbage og fremhæve nogle af de mest mindeværdige oplevelser og resultater fra det seneste år.

Milepæle – 2018 markerer 30 år med innovation

Epilog Laser blev grundlagt i 1988, da to studiekammerater fra Georgia Tech – Steve Garnier, der er direktør for Epilog, og John Doran, der er vicedirektør for ingeniørafdelingen hos Epilog – kombinerede deres talenter og skabte branchens første computerstyrede lasergraverings- og -skæresystem i lille format.

Mike Dean, der er vicepræsident for salg og marketing, kom med kort tid efter, og de tre gik i gang med at forandre graveringsbranchen.

2018 var en kontinuerlig fejring af vores 30-års jubilæum, der kulminerede med en festlig fejring denne sommer på Denver’s Mile High Station.

Logoet for Epilog Lasers 30-års jubilæum projiceret på en murstensvæg.
Steve Garnier holder en tale ved Epilogs 30-års jubilæumsfest.

Virksomhedsvækst

I år fik hovedkontoret i Colorado og vores europæiske kontorer tilsammen 15 nye ansatte, der udfylder flere forskellige stillinger. Fra teknisk support til softwaredesign, ingeniørarbejde til administration – vi er glade for fortsat at kunne tilføje dygtige medlemmer til Epilog Laser-familien!

Epilog BV – Epilog Lasers europæiske hovedkvarter

Tilføjelser til vores arsenal af ressourcer

Vi fortsætter med at tilføje materiale til vores onlinevidensbase, hvor brugerne kan få adgang til en række artikler om vedligeholdelse, designteknikker og meget mere. I år har vi lavet en populær trinvis vejledning til at skabe tilpassede laserskårne kort i både CorelDRAW og Illustrator, og vi udgav også Vejledningen til brug af lasere i undervisningen, der er vores nyeste ressource til undervisere. Derudover tilføjede vi 12 nye projekter til vores Sample Club, som vi opdaterer hver måned med nye designfiler og vejledninger.

Laserskæring af et bykort i papir.

I løbet af det seneste år havde vi desuden mulighed for at besøge tre kunder, som vi fremhævede i vores nye afsnit Kunde i rampelyset. Disse videoer viser alle typer Epilog-kunder, der skaber reel succes med deres lasere.

Celeste Wong foran en udstilling med Celeste-ure.
Jeremy Brieske og Chris Gregori i deres værksted.

Om at støtte skaberbevægelsen

Ligesom tidligere år har Epilog sponsoreret håndværksmesserne i San Mateo og New York City samt flere lokale håndværks- og minihåndværksmesser i hele landet. Vi stod også for hovedpræmien i den niende udgave af Epilog Challenge, som Jon Bumstead vandt med sit bidrag "CT- og 3D-bordscanner med Arduino". Jon vandt en spritny 30-watt Zing 16. Det vindende bidrag var én af 1.016 vejledninger, der blev indsendt til Epilog Challenge IX. Epilog Challenge X starter d. 7. januar, så kom i gang med at gøre dine vejledninger klar!

Om at tænke på vores lokalsamfund

Endnu en gang afholdt vi vores årlige legetøjsindsamling til Holiday Shop i Action Center. De samlede donationer fra vores hovedproduktionsanlæg, salgs- og markedsføringsafdelingen samt den tekniske support gjorde, at vi i bogstaveligste forstand kunne levere læssevis af legetøj til så mange børn i Jefferson County. Action Centers mission er at have et beredskab til at dække basale menneskelige behov og at vise vejen til selvforsørgelse for beboere i Jefferson County og områdets hjemløse.

Legetøj pakket i en sølvfarvet ladvogn.
Legetøj pakket i en hvid ladvogn.

"Vi er så taknemmelige for endnu et utroligt år hos Epilog", siger Mike Dean, der er vicedirektør for salg og markedsføring. "Hvert år har sin andel af udfordringer og succeser, og da vi fejrede vores 30-års jubilæum i 2018, blev vi overvældet over den utrolige fortsatte støtte fra vores kunder, ansatte, distributører og alle de venner, som vi har fået igennem de sidste tre årtier."

2019 er lige rundt om hjørnet, og vi ser frem til at opleve, hvad det nye år vil bringe. Indtil da vil vi gerne udtrykke vores dybeste taknemmelighed til alle for at have gjort vores 30. år som virksomhed til noget særligt. Vi ønsker jer alle glædelig jul og godt nytår!

Mike Dean holder tale for Epilog Laser-familien.


Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software