Epilog Laser føjer Fusion Edge til lasersortimentet

Den nye Fusion Edge har en hurtig, nem og præcis kameraplacering og en graveringshastighed på 120 tommer pr. sekund (3,05 meter pr. sekund)

Epilog Fusion Edge-laserskære- og graveringsmaskine.

Epilog Laser, der er den førende producent af CO2- og fiberlasergraverings-, -skære- og -mærkningssystemer, er glade for at kunne præsentere introduktionen af den nye Fusion Edge til virksomhedens produktlinje. Dette længe ventede system inkorporerer nogle af de mest populære funktioner fra Epilogs Fusion Pro-serie i et kompakt system.

Fusion Edge har et arbejdsområde på 24" x 12" x 7" (610 x 305 x 178 mm) og fås i konfigurationer på 30, 40, 50 og 60 watt CO2 eller en konfiguration med en fiberlaserkilde på 30 watt. Det omfatter også Epilogs IRIS™-kamerasystem, som giver laseroperatøren et realtidsbillede af laserunderlaget, så vedkommende kan placere sin illustration og grafik hurtigt og præcist.

En lasergraveret ukulele inden i en Epilog Fusion Edge

"IRIS™-kamerasystemet er uden tvivl det hurtigste og nemmeste kamerapositioneringssystem på markedet," siger Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing for Epilog Laser. "Det er et utroligt værdifuldt værktøj for vores kunder, og vi er glade for at kunne tilbyde denne nye teknologi i et kompakt system."

IRIS™-kameraet er integreret i Fusion Edges låg.

Yderligere funktioner i Fusion Edge omfatter:

  • Graveringshastighed på 120 tommer pr. sekund: Højere hastighed er lig med hurtigere produktion
  • Berøringsskærm med kontrolpanel: Filvalg, redigering af indstillinger, autofokus og meget mere
  • Jobsporing: Hurtig oversigt over, hvor graverings-/skærejobbet vises på dit materiale
  • SAFEGUARD™-funktioner: Hold din lasermaskines mekaniske dele renere end nogensinde før med blæsebælgene på siderne, et fuldstændig dækket x-akse-område og en dækket linse.

Ligesom alle Epilogs maskiner har Fusion Edge komponenter af den højeste kvalitet, der giver holdbarhed og lave omkostninger for ejeren. Laserne er designet, udviklet og fremstillet med stolthed i USA.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software