Epilog Laser præsenterer spændende ny rebranding

Ændringerne afspejler udviklingen i virksomheden og udvidelsen af udbuddet af laserprodukter.

Epilog Laser, der er den førende producent af CO2- og fiberlasersystemer til gravering, skæring og mærkning, har i dag annonceret lanceringen af en ny brandidentitet, herunder nyt design af virksomhedens websted, logo, grafik, kommunikation og korrespondance.

Det ny Epilog Laser-logo på trøjer og forskelligt udstyr.

"Siden starten i 1988 har Epilog Laser opbygget et stærkt ry for innovation og kvalitet. Vi ønsker, at vores logo fortæller historien om den teknologiproduktionsvirksomhed, som vi er blevet," siger Mike Dean, der er vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser. "Det nye logodesign afspejler de moderne teknologier og avancerede funktioner, som vi inkorporerer i vores nye produktlinjer."

"Hos Epilog mener vi, at brandet har udviklet sig i løbet af de sidste 30 år. Vi ønsker, at brandet og logoet bedst muligt afspejler de teknologiske resultater, vi har opnået i løbet af disse år, og viser, hvor vi vil hen i fremtiden," forklarer Devon Posey, der er grafisk designer hos Epilog Laser.

Det nye Epilog Laser-logo på trykt materiale og forskelligt udstyr.

Ikke alene giver rebrandingen Epilog Lasers virksomhedsidentitet et mere elegant udtryk, men de nye vandrette og lodrette logoer er også mere strømlinede til digitale og trykte medier. Det nye logo har et mere moderne look, men fastholder også en bekendthed med hensyn til farve og det ikoniske "E", der omfatter alt det, Epilog Laser er kendt for: maskiner i høj kvalitet og førsteklasses kundesupport før, under og efter salget.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.