Epilog Laser Launches New & Improved Training Suite

Resource includes comprehensive video walk-throughs, how-to’s, and more.

Logo for Epilog Laser-træningspakken

Epilog Laser, den førende producent af CO2- og fiberlasersystemer til gravering, skæring og mærkning, er glade for at kunne præsentere en opdateret, forbedret og fuldstændigt ombygget træningspakke til kunder og brugere. Kunder, der allerede har loginoplysninger, kan logge på her.

Hvis du ønsker at anmode om adgang til træningspakken, kan du gå til denne registreringsside. Bemærk, at du skal have din maskines serienummer for at få adgang.

Et eksternt udsugningsmotorsystem.
Sådan fjernes Epilog Mini-sidepanelet

"Det har været en ordentlig opgave at opdatere og lave tilføjelser til den nye træningspakke, og vi er begejstrede over, at den er færdig og klar til, at vores kunder kan bruge den," udtaler Mike Dean, der er vicedirektør for salg og markedsføring hos Epilog Laser. "Ikke alene har vi opdateret pakkens udseende, så det afspejler vores nye branding, men vi har også øget værdien af indholdet væsentligt, herunder omfattende vejledningsvideoer, projektvideoer, vedligeholdelsesvideoer og meget mere."

På nuværende tidspunkt omfatter træningspakken ressourcer til Zing-, Mini-, Helix- og Fusion M2-serien. Der kommer snart nye Fusion Pro-videoer.

Rengøring af en Epilog Laser-maskines linse.

Eksisterende Epilog Laser-kunder og -operatører kan få adgang til træningspakken på training.epiloglaser.com. Nye kunder bliver nødt til at anmode om adgang til træningspakken og angive deres maskines serienummer, før de sendes loginoplysninger. Folk, der allerede er registreret, kan bruge deres eksisterende loginoplysninger til at få adgang til træningspakken.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.