Epilog føjer Fusion Edge 24 til sin produkt serie

Den nye Fusion Edge 24 har op til 120 IPS-graveringshastigheder, kamerapositioneringsfunktioner og meget mere.

Epilog Fusion Edge-laserskære- og graveringsmaskine.

Epilog Laser, den førende producent af CO2- og fiberlasersystemer til gravering, skæring og mærkning, er stolte over at introducere den nye Fusion Edge24. Dette system er det nyeste produkt i Fusion Edge-serien og har et graveringsområde på 24” x 24” x 10” (610 x 610 x 254 mm). Den fås med 30-, 40-, 50-, 60- og 80-watts konfigurationer.

Fusion Edge 24 har desuden Epilogs populære og brugervenlige IRIS™-kamerasystem, som giver laseroperatører et live-billede af graveringsbordet, så de hurtigt og nøjagtigt kan anbringe deres illustrationer på alle de produkter, de graverer.

3-D-lasergraveret mindeplade i en Fusion Edge 24

"Kunderne har været vilde med IRIS™-kamerasystemet på Fusion Pro-serien, og derfor glæder det os at meddele, at denne teknologi også fås til de nye Fusion Edge-systemer", siger Mike Dean, som er vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser. "Det er et uvurderligt værktøj, der gør det meget lettere for vores kunder at komme hurtigere i gang end nogensinde før."

Yderligere funktioner i Fusion Edge omfatter:

IRIS™-kameraet er integreret i Fusion Edges låg.
  • Graveringshastighed på 120 tommer pr. sekund: Højere hastighed er lig med hurtigere produktion
  • Touchscreen-kontrol: Touchscreen-tastaturet på 7" gør det muligt at vælge job, konfigurere kontrol og meget mere
  • Jobsporing: Hurtig oversigt over, hvor graverings-/skærejobbet vises på dit materiale
  • SAFEGUARD™-funktioner: Hold din lasermaskines mekaniske dele renere end nogensinde før med blæsebælgene på siderne, et fuldstændig dækket x-akse-område og en dækket linse.

Fusion Edge 24 har de bedste komponenter på markedet og er derfor holdbar og har lave ejeromkostninger i hele produktets levetid, og det er designet og fremstillet med stolthed i USA.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software