Epilog Laser viser den nye Fusion Pro-laser frem til FESPA Global Print Expo

Nyt system får sin internationale debut i München d. 14.-17. maj

Fusion Pro-lasermaskine åbning af låge

Fusion Pro-serien fra Epilog Laser får sin internationale debut til FESPA Global Print Expo d. 14.-17. maj i München. Epilog præsenterede Fusion Pro-serien i USA i februar.

Fusion Pro-serien omfatter to lasere i større format (812 x 508 mm/32” x 20” og 1219 x 914 mm/48” x 36”) med en graveringshastighed på 4,2 meter/sekund (165 tommer/sekund), 5G-acceleration og imponerende kameragenkendelsesegenskaber, der gør placering af illustrationer nemt.

Stofpaneler graveres med et foto.

"Da designere og kunstnere kigger efter udstyr, der giver dem mulighed for at skabe fantastiske projekter med en bred vifte af materialer, er lasere ved at blive en integreret del af skilte- og trykkeribranchen," siger Mike Dean, der er vicedirektør for salg og markedsføring hos Epilog Laser. "Med disse maskiner – som kombinerer usædvanligt høje graveringshastigheder og utrolig præcise kameragenkendelsesegenskaber – kan brugerne lave projekter hurtigere og med større nøjagtighed end nogensinde før."

Papiremballage lavet med en lasermaskine.
Vejviserskilt lavet med en lasermaskine

Deltagerne opfordres til at komme forbi Epilog Laser på stand B5-F05 for en personlig demonstration samt lasergraverede og -skårne prøver.

FESPA Global Print Expo er Europas største messe for skærm- og digital print, printning på tekstiler og skilte. Messens åbningstider er kl. 10-18 d. 14., 15. og 16. maj og kl. 10-16 d. 17. maj.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.